Home » » Cadar 3D Ini Tercantik Di Dunia!

Cadar 3D Ini Tercantik Di Dunia!

!Assalamualaikum!

Rasa sangat teruja tadi bila tengok gambar cadar 3D ni kat facebook . Secara jujurnya tak pernah aku tengok atau tahu adanya cadar 3D yang sangat cantik ni. Memang sangat cantik dan aku rasa memang layaklah jika cadar ni dipanggil cadar 3D tercantik di dunia.









Ini cadar betul-betul ye, bukan rekaan aku semata-mata..hehe...akak-akak, adik-adik, makcik-makcik jika berminat bolehlah beli dengan akak yang aku baru sahaja add dia kat FB tadi. Curi gambar untuk keuntungan akak ni tak apa kan??hehe..boleh terus ke FB akak ni untuk order:


p/s: akak ni cakap, cadar ni tengah laris kat pasaran sekarang..apa lagi, jomlah serbu =)

17 comments

1 October 2013 at 08:15

Assalamualaikum.. Singgah sini melawat blog anda. Jemput ke blog saya. :)

http://khairamir.blogspot.com

1 October 2013 at 08:15

Memang cantik gila. Berapa harganya Nabila ?

1 October 2013 at 10:56

aah ,,,
napak kt fb
memula ingt mcm mne nk tido ngn rama2 tu upenye 3d...cantik an?
mhal kot 1 set sbb ad seller jual bole 3x byr die tulis ..

1 October 2013 at 16:58

Macam betul2 jark.

1 October 2013 at 18:11

mesti mahal ni :)

3 October 2013 at 01:03

cantiknye. rase cm nak beli je...

3 October 2013 at 01:14

canteknya . tersangat kreatif. mesti mahal ni kan -,-

3 October 2013 at 20:05

Mcm x percaya yg tu cadar..

4 October 2013 at 05:12

baru je beli cadar baru semalam

5 October 2013 at 23:10

wahhhh... cantiknya. tentu seronok je nak tidur ni..

7 October 2013 at 08:20

memang cantik , but harga cantik gak kan ?? ahaha , suker yang butterfly tuh :D

17 October 2013 at 18:45

cantik sgt..agak2 cantik x klu buat cadar katil pengantin?

28 October 2013 at 19:55

sangat bagus, nampak seperti nyata

Anonymous
3 November 2013 at 08:18

Sy jual cadar 3d jgak..boleh tgk dlm fb sy busana impian fasha..dlm album cadar 3d...paling murah di psran

28 November 2013 at 18:27

memang cantikla. rasa mcam nk beli la pulak

5 December 2013 at 21:58

Salam..kami menjual cadar quilted cotton 100% cotton...skiranya berminat bleh pm or watsapp sy d 0136740639 @ bleh lawat kami d https://www.facebook.com/bedspreadhomeas

20 May 2014 at 00:09

saya ada jual cadar 3D n pathwork...harga murah2 serendah RM90 termasuk pos..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^