Home » » WANITA INI PENIPU!!

WANITA INI PENIPU!!

!Assalamualaikum!

Adoi...tak habis-habis dengan kes peniaga online yang tipu kan?ni ade satu kes lagi wanita yang berniaga online di Facebook. Aku dengar-dengar dia dah ramai tipu peniaga lain dan jugak customer dia..malah dia akan block FB customer dia selepas pembayaran dibuat.

Maklumat ni aku dapat dari rakan FB yang lain:



Nampak tak?? facebook perempuan ni bernama Bella Mode..dia menjual baju dan dress dengan harga yang sangat murah!! kalo tengok kat FB dia...kompem kita nak beli..almaklumlah murah..siapa tak nak kan??tapi rupa-rupanya dia ni penipu hebakkk..dah ramai yang kena kencing dengan perempuan penipu ni haa.

Menurut maklumat akak ni lagi...perempuan ni bernama Nurul Ain..aku harap korang semua silalah berhati-hati dengan wanita ini ye..kat bawah ni link facebook wanita ini..SILA BERHATI-HATI!

WANITA INI PENIPU
https://www.facebook.com/bella.mode.18

p/s: kalau nak berniga biarlah ikhlas...tak nak kena tipu??bolehlah beli baju cantik dan murah dengan aku yer..hehe ^__^

19 comments

18 September 2013 at 01:48

kene hati2 nih. btw, sempat pulak akk erk? promote baju2 akk. wahahah XD

18 September 2013 at 02:03

@♥ Lia Abdillah ♥
huhu..sje je tu..hee..sila berhati-hati ye dear...rmai yg menipu skrg ni =)

18 September 2013 at 02:13

kena berhati2 sekarang, ramai sangat SCAMMER dan PENIPU yang berniaga dikalangan kita sekarang.

saya lebih mengesyorkan anda membeli dari kedai online yang register dgn SSM.

sebelum membeli tu, semak dulu latar belakang kedai online tersebut.

hanya yang terbaik di www.samacantik.com.my/store

18 September 2013 at 02:28

senang nk dpt duit..kan:(

18 September 2013 at 03:21

bhya ne, siap block account terus...

nak kena repot ne biar kena close account dia, hehehee...

meh2 kita report reramai :)

18 September 2013 at 03:56

alahai.. napa la tipu orang camtu.. tak berkat duit tu..

18 September 2013 at 04:12

sanggup kan die makan duit haram..ape da...bagus share nih..lepas nih xde yg kene tipu dah.

18 September 2013 at 04:41

Kat page dia ade lagi orang mintak baju tu. Ade yg nak bank in dah. Kesian diorang :/

18 September 2013 at 06:56

huhu. ada jugak mcm ni. tq nabila smpaikan . tp sy mmg tak suka beli brg online.

18 September 2013 at 08:31

cara dia promote pun dah agak dah menipu. baju cantik mcm tu sekali boleh jual murah gila. tak logik n no booking katanya. huhu

18 September 2013 at 08:55

takut jugak..sbb zaza suka beli on9..setakat ni xjadi lagi...

18 September 2013 at 18:26

aww... sakitnya hati bila kena tipu.. nasib baik saya ni jenis yang xberani beli barangan online.. hmmmm kesian dekat yang kena tipu..

18 September 2013 at 20:22

Nie yg x best peniaga online nie.. Bisnes tu biar la bersih. x mo la tipu2...

18 September 2013 at 21:19

Dah tengok. Memang murah giler.

18 September 2013 at 22:31

ish teruknya la niaga macam tu,silap2 peniaga lain jugak yang kena tempiasnya nati sebab orang jadi xyakin nak beli online.huhu...

19 September 2013 at 09:09

Yang xbest dia guna picture from my online boutique Msberipink Closet. Ramai dah tertipu ingat dia one of pur dropship agent. Mmg jual sgt murah almost half from pur price. Jgn tertipu dgn online seller ni.

Tq _msberipink's closet

20 September 2013 at 19:21

kena berhati-hati........

1 November 2013 at 03:18

Tolong check ig nie betul tak...pasal tetiba cuak melanda...tak beli banyak...cuma sayang jugak pitih

1 November 2013 at 03:31

Aduiii..jap..takleh nak upload pic...jap..instagram dia..BAJUMURAHGILA..
Bank in detail to 162107108757

Maybank

Zairul Nizam Md Saberi


12051411177527

CIMB Bank

Zairul Nizam Md Saberi

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^