Home » » Tips Cantik Macam Siti Nurhaliza

Tips Cantik Macam Siti Nurhaliza

!Assalamualaikum!

Hamboii...tajuk bukan main kan...haha..*haruslah*..kehkeh...tak kan nak comey sorang-sorang kan?okay, hari ni nak citer tips cantik macam dato' Siti Nurhaliza. Rasanya dah ramai yang tahu yang siti dah keluarkan produk beliau sendiri kan? ala...dalam TV tu...Simplysiti namanya.

Dulu aku pernah citer yang aku pakai Alaisyah, memang produk Alaisyah ni best tapi bila lama-lama pakai, kulit aku jadi menggelupas..dahla kulit aku ni kering..plus pulak dengan gelupas...mana boleh tahan kan??walaupom gelupas halus je...tapi nampak kot bila tepek bedak...wuuu,,tapi produk Alaisyah ni sesuai sangat dengan orang kulit berminyak plus jerawat...*sesiapa yang nak putih tu boleh bace entry aku pasal Alaisyah kat SINI ye =)*

Sekarang kita tinggalkan citer produk Alaisyah tu, dan beralih ke produk Simplysiti pulak..yuhuu...mula-mula tengok TV pasal produk Simplysiti, tak terasa nak beli pom sebab aku pikir produk ni mahal..hihi...tapi bila aku dengar citer kulit kawan adik aku jadi semakin cantik dan licin guna Simplysiti, aku tekad,,nak beli jugak Simplysiti nihhh...*suka tiru-tiru orang..haha*

Tanpa buang masa..aku terus ajak adik aku ke giant untuk beli produk Simpysiti ni haa. Sebenarnya produk SimplySiti ade 3 jenis tak silap aku..tapi aku ambek yang jenis Dermagic...dan memang magic uoollsss!!!


tadaaa...RM69.90...ade 3 benda kat dalam..krim muka, toner dan pencuci muka

Tanggapan aku terhadap produk Simplysiti memang salah, yelah...selama ni bukan main pikir mahal..rupanya...amat berpatutan...tapi korang pandailah beli yang bonus pack yang aku beli kat atas tu..kalo beli satu-satu memang mahal sikitlah..hewhew...tapi takpelah..sebab produk ni made in korea yew :P

Produk dermagic memang betol-betol berkesan bagi kulit kering macam aku ni...dua hari je aku pakai, kulit aku dah tak kering..lembab jee tau!!betol..aku tak tipu...bukan tu je...pori-pori kat muka aku ni pom macam dah makin kecik...yeeppiii..memang bestlah guna dermagic ni haa...banyak lagi kelebihan dermagic..tapi yang paling jelasss...muka lembab, freshhh dan gebusss sentiasa ;)

Sebenarnyakan...aku baru pakai produk ni seminggu..tapi tangan ni gatal-gatal nak bagitau semua orang yang produk Simplysiti ni best...eh-eh jap..bagi kulit yang berminyak dan jerawat..jangan gatal-gatal pakai set dermagic macam aku ni..sebab set ni untuk lembabkan kulit muka...tapi ada lagi dua set yang lain untuk muka yang berminyak dan jerawat..trylah usha-usha kat kedai yer ^____^

p/s: nak tengok kulit muka aku??tunggulah sebulan dua pakai produk ni ye...nanti aku tepek gambar muka aku besaq2..hahaha





18 comments

14 September 2013 at 22:57

tak sabar akak nak tgk kulit muka biela...

14 September 2013 at 23:05

cx pon tk sbr nk tgk muke awk. time bace drp ats ke bwh, eksaited nk tgk hasil sbg bukti. hihi

14 September 2013 at 23:11

lepas ni kulit muka awk msti cntik mcm siti! hee...mai masalah berminyak...ada gk org kata produk simplysiti ni ok, ye la made in korea tp lum penah try g

15 September 2013 at 00:17

My mom pun guna ni... nanti jangan lupa letak gambar akak yg baru bila dh pakai tu :p

15 September 2013 at 00:37

Jangan lupa bagi gambar sebelum and selepas! ^^ Haha. Mesti comel gituuu..

15 September 2013 at 02:53

mesti comeyy :)

15 September 2013 at 03:37

@Che Rosliza Che Mat
haha..sy pom xsbar ni kak :)

15 September 2013 at 03:38

@CXopportunities
insyaAllah cx..tggu ea :P

15 September 2013 at 03:38

@Mysara Ab Rahman
owh...cntiklah sgt kan..hihi

15 September 2013 at 03:39

@Fatin Hazwani
cmne muke awk..ok x?ok x??

15 September 2013 at 03:39

@Tiqa Ni Hye
yuhuuu..omeyyy2

15 September 2013 at 03:40

@♥ Lia Abdillah ♥
lia lg comey kot :P

15 September 2013 at 06:38

Nice sharing sis

15 September 2013 at 19:17

haishh rasa mccm nak try pulak ;D

16 September 2013 at 00:57

nice sharing..dulu terpikir jgk nk try guna tp ingt mahal,trus tak beli2 sampai skg. tgu sis tepek gambar besaq,kalau jadik,confirm beli sbb kita pun suka tiru-tiru org jugak..tehee...

16 September 2013 at 01:19

boleh try nihh..:P

3 July 2014 at 22:23

Salam singgah. Nak cantik alamatnya kena jaga mukalah... studioous.blogspot.com

12 November 2014 at 07:23

salam..

oh best rupanya produk kak ct ni...hihi leh try ni:

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^