Home » , » Rindu!!!

Rindu!!!

!Assalamualaikum!


Hai..hai...hai...rasenya dah berkurun aku tinggalkan blog aku ni haa...adoiii..rindu bangattt woooo...korang semua camne??sihat??aku?alhamdullilah semuanya sihat belake*dah tubik bahase kucar-kacir*hiii....sebenarnya ade 4 benda aku rindu tentang blog ni..benda tu ialah...jeng...jeng...jeng..

BLOGWALKING
Ciyess..aku rindu nak blogwalking kat blog korang semua...tapi apa kan daya...masa dan mood aku tak tentu arah sejak dua-menjak ni...aku mintak maaf banyak-banyak..kalo ikutkan hati..nak je pergi jenguk blog korang tiap-tiap saat, minit dan jam*okay fine!! sangat over!!*..haha

SEGMEN
Owhh benda ni pom aku rindu...nak buat segmen hebak-hebak dan best-best..biar korang semua hepy sebab dapat hadiah kan??aku pulak dapat penat sebab kena update nama peserta semua...haha...(gurau je okay)...serious aku rinduu...huuu

ENTRY
Update entry setiap hari...kadang-kadang sampai 5 entry sehari...woww...tu semua citer lama...sekarang habukk pun tak dak..huu...mulai hari ni aku betol-betol berazam akan update entry setiap hari...insyaAllah...korang doakan yer ;)

KOMEN
Yang ni memang aku betol-betol rindu...rindu nak tengok komen korang semua..dan berbalas komen kat blog korang jugak...tersangat-sangat rindu!!! plezzzlah percaya...bahahahaha*cepat2 komen nohhh :P*

p/s: akan kurawat rindu ini dengan menaip entry tiap-tiap..sila jangan muntah bila bacer entry aku lepas ni ye...hewhewhew

6 comments

14 September 2013 at 06:48

Lia pon rindu akak... Hak3 XD

14 September 2013 at 06:53

@♥ Lia Abdillah ♥
yke lia??huu..trharunye...hehe..akak pom ;)

14 September 2013 at 06:57

5 entr sehari? pergh

14 September 2013 at 07:01

@Azwan GP
haha..citer lamelah :P

14 September 2013 at 08:20

selamat kembali berblogging... hehehe

14 September 2013 at 09:03

Saya letakkan blog akak dalam bloglist saya k.. :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^