Home » » Pageviews Entry Ini Mencecah 30 Ribu!

Pageviews Entry Ini Mencecah 30 Ribu!

!Assalamualaikum!

Pageviews Entry Ini Mencecah 30 Ribu!


Wahh pageviews entry 30 ribu?? mesti ada yang cakap "ala 30 ribu je, bukan berjuta pun kan", tapi bagi aku 30 ribu untuk satu entry tu memang dah banyaklah, lagi-lagilah blog peribadi macam aku ni kan..hee..paling aku suka bila entry 30 ribu ni bukan kerana entry lucah, bukan juga entry berunsur fitnah, apa lagi entry gosip artis yang tak sudah. Entry 30 ribu yang berada di blog aku ni, hanya entry biasa yang berunsur perasaan semata-mata.

Sebenarnya keyword entry melekat kat google, tu lah setiap hari ade je view untuk entry ni. Memang gembiralah juga kan. Kalau keyword dalam entry melekat kat google, tak payahlah nak update entry setiap hari kan? alangkah bestnya kalau setiap entry tu melekat je keyword dia kat google..hehe..goyang kaki jelah jawabnya.

Dari tadi cerita pasal entry 30 ribu ni kan, linknya tak bagi-bagi pun? Adess, sabar-sabar..nak bagilah ni..hihi..korang mesti terkejut kalau aku bagitau entry gambar-gambar sedih ni entry 30 ribu yang aku maksudkan. Dahla tak banyak pun tulis, gambar-gambar je yang banyak aku tepek dalam entry tu.

ENTRY 30 RIBU---->> SINI

Macam mana?biasa je kan? dan setiap hari pageviews untuk entry tu menaik..hee..rasa seronok pulak kalau pandai main dengan keyword ni. Blogger-blogger otai tolonglah ajar aku main keyword dan SEO ni, mesti best!!!wuu..teringin sangat nak belajar benda-benda ni semua =)

p/s: ranking alexa semakin naik dan naik, ni lah akibat jarang update entry..wuuu

8 comments

30 September 2013 at 09:54

Tahniah

30 September 2013 at 10:24

wah best nyer.. tahniah..

30 September 2013 at 12:24

Tahniah kak.. blog saya plak entry bertajuk "pembunuhan Along Spoon akhirnya terjawab semalam" begitu mendapat sambutan. Lebih 20 blog di seluruh Malaysia telah repost artikel yang asalnya hasil tulisan tangan saya sendiri itu.

Entry yg bakal saya ingat sampai bila2..

30 September 2013 at 13:58

Tahniah sis

30 September 2013 at 16:41

hebat biela..keep it up..hu3

30 September 2013 at 17:02

tahniah!hehehe..tukar ke wordpress la pulak! :P

30 September 2013 at 17:38

carik-carik, lepas tu jgn lupa kongsi ya.

9 October 2013 at 06:57

wahh banyak jugak tuu!!! :D

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^