Home » » Jom Menang RM600 Bersama "Kontes Review Klinik Cinta"

Jom Menang RM600 Bersama "Kontes Review Klinik Cinta"

!Assalamualaikum!


Hello!! rasanya dah lama aku tak buat segmen kan?kan? okay, kali ni ada berita baik untuk korang semua tapi kali ni bukan segmen aku tau..tapi segmen dari blog klinik cinta...kontest ni memang giler awesome.!! lebih RM600 yang bakal dimenangi oleh korang semua..banyak kan?? 

Otai SEO or suka mengayat jiwang-jiwang??silalah join...hee...tapi tak semestinya yang pandai main keyword je yang boleh join, semua blogger boleh join sebab kalau tak join nanti, jangan jeles pulak tengok orang lain dapat duit ye*aku pesan awal-awal ni* hewhew

Eh duk menung apa lagi tu??jomlah join Kontes Review Klinik Cinta ni...aku tahu korang kan banyak idea nak review blog orang kan?kan? ala..tak kan lah nak review blog cinta ni pun susah??hee..jomlah join..ruginya kalau tak joinnnn ^___^

JOIN KAT SINI --->>> Kontes Review Klinik Cinta

10 comments

21 September 2013 at 18:12

gud luck biela

21 September 2013 at 20:55

pehhh...hadiah lumayan giler...jempot join segmen ni http://izzriidris.blogspot.com/2013/09/segmen-bloglist-izzri-idris_21.html

22 September 2013 at 06:25

Terbaik rugi siapa tak join nie

22 September 2013 at 08:31

semoga berjaya sis

22 September 2013 at 08:31

semoga berjaya sis

23 September 2013 at 07:44

gud luck.. join.. :)

23 September 2013 at 07:47

awal2 lg dh jmpa segmen ni.malangnya xde bakat mengayat..hihi.. pepun, gudluck utk awak :p

24 September 2013 at 09:20

wow.. banyak tu rm600

Terbaru Di Blog : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 7

26 September 2013 at 10:46

Kontes ini memang menarik perhatian kepada semua peringkat usia. Pastinya penaja akan promosikan kontes ini.

26 September 2013 at 11:08

Dah jadi penaja tentunya tak joinkan? Terima kasih kerana jadi penaja. Untuk pengetahuan anda saya dah join kontes ini. Doakan utk kejayan saya ye...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^