Home » , » Gambar Comel Yang Membuat Anda Tersenyum

Gambar Comel Yang Membuat Anda Tersenyum

!Assalamualaikum!

Sejak akhir-akhir ni rasa nak tulis entry pasal cinta ajer...ehemmm..tapi hari ni bukan nak membebel panjang, cuma nak share dengan korang gambar-gambar comel jari bercinta ni haa....sangat comel okay!! rasa mcam nak gigit-gigit je...bahahaha

ololoh bahagianya
untuk saya ke??terima kasih awak =P

hai cinta

saya gembira bila awak ade ;)

comel je kita kan??
Haaa aku kompem korang tengah senyum tu...hamboii...ingat kat siapalah tu kan...heee..sebenarnya aku suka gile gambar-gambar camni..macam aku cakap tadilah..rasa macam nak gigit je...nasib baik itu jari orang...hewhew

p/s: bahagia je tengok jari comel ni..kita bilalah pulak nak bahagia ye..hehe*mood gatai*

7 comments

21 September 2013 at 04:15

comel banget!!! btl2 buat ena tersenyummm.. aaaauuuummmmm

21 September 2013 at 04:41

so sweet.....

21 September 2013 at 05:02

comel sangat ! :)sweetlove~

21 September 2013 at 05:23

Suka idea nie.. kreatif.. saya pernah guna idea nie untuk assignment fotografi saya semester 2 dulu.. Tapi guna ibu jari kaki then buat macam muka org tgh sedih.. hehe

21 September 2013 at 05:44

jari sapa tu biela

21 September 2013 at 06:39

comel

30 September 2013 at 08:12

Sangat menarik, very nice. Jari@tangan kita pun boleh membuat bermacam-macam jika idea kita kreatif ya!!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^