Home » » Ciri-ciri Lelaki Yang Digilai Wanita

Ciri-ciri Lelaki Yang Digilai Wanita

!Assalamualaikum!


Rasenya dalam google atau FB banyak yang dah citer pasal ciri-ciri lelaki yang digilai wanita kan?? tapi ciri-ciri yang aku nak citer ni ciri-ciri versi Melayu okay!! dan yang paling penting ciri-ciri ni aku pikir sendiri..hewhew

  • Lelaki ini akan buat kamu tersenyum ketika kamu sedih
  • Bagi remote control semasa dia bermain game..eh?hee
  • Kelakar ketika denganmu TAPI tahu bila ingin serious
  • Selalu tolong orang lain (baik hati)
  • Hargai kamu sesangat
  • Sanggup drive 5 jam semata-mata nak jumpa kamu
  • Menyanyi untukmu walaupom tak sedap..hihi
  • Tenung kamu lelama..
  • Senyum sokmo!
  • Tak hensem pom takpe..asal manis tu ade ;)
  • Selalu sabar denganmu walaupun hatinya sakit
  • Berkelakuan "cute" bila inginkan sesuatu
  • Kol kamu TANPA sebab

Inilah ciri-ciri lelaki yang digilai ramai wanita Melayu...oppss..betol atau tidak?cubalah tanya wanita-wanita diluar sana. Aku tulis ni bukan main hentam je, pikir logik jugakkklah weiii..bahahaha..tapi ade satu aku yang tertinggal...THIS PERFECT GUY NOT CHANGE HIS BEHAVIOUR ALTHOUGHT AFTER MARRIED ;)

p/s: untunglahh sesape yang dah ade lelaki camni...jeless tau :P

3 comments

1 September 2013 at 02:31

Adeh..
Mcm suma ada jer pd shark tu..
Hehe.
Kne kejar ler shark pasni yerp.

1 September 2013 at 10:49

manalah nak cari lelaki macam ni ya

1 September 2013 at 18:17

Nice sharing sis

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^