Home » » Buat Duit Online Dengan Cara Mudah!!

Buat Duit Online Dengan Cara Mudah!!

!Assalamualaikum!

Wah..wah...sedikit ciyess dan excited tajuk hari ni kan. Okay, memang ciyes..dan bukan main-main tau. Uuuools perasan tak, kita ni selalu online kat FB mahupun twitter setiap hari kan? tapi kita tak pernah terfikir macam mana nak dapatkan income dari internet ni dengan cara yang mudah sekali, kejenya korang just shared iklan dan apabila kawan-kawan korang klik iklan korang, korang akan dapat duit!!!

Kejap-kejap...ni bukan skim cepat kaya tau, tapi ni ialah 8shared. Rasanya dah ramai blogger yang mendaftar 8shared untuk dapatkan income sampingan. Hampir setengah tahun jugak aku dalam 8shared ni tapi baru 3 bulan aktif shared2 iklan diorang dan alhamdullilah dah 3 kali cashout 8shared.

ni baru sikit yer..ade yang dah otai..dah cashout beribuuu raban ;)

Haa camne??excited tak nak buat duit jugak??tapi aku ni kira newbie lagilah dalam 8 shared ni, ada yang dah otai lagi bayak dari ni lagi yang diorang dah dapat tau..jeles kite :P..hee...setiap kali duit kita dah dapat RM50 dalam akaun 8shared, kita bolehlah cashout..sorang yang klik iklan kita..kita akan dapat 20 sen tau..sikit??meh kita belajar mengira jap..hihi

SEHARI= 20sen X 30 org klik = RM6
RM6 X 30 hari = RM 180

Yang aku kira tu untuk 30 orang je klik, cuba bayangkan kalau 100 orang klik dalam masa sehari???haa banyak kan??ala...dari korang meroyann kat FB tanpa dapat faedahh, baik korang shared iklan, dapat jugak sikit income kan??duk depan laptop je pom...dan yang paling penting DAFTAR FREE okay!!hewhew


ni akaun aku punyer...nak cukupkan rm100, baru nak cahsout..hihi...tak sabooo

Rasanya dah banyak aku citer pasal 8shared ni haa...jika korang pun nak buat duit jugak macam aku dan baratus ribu lagi pengguna 8shared, korang bolehlah daftar dahulu..jom buat duit online dengan cara mudahhh ^___^

DAFTAR 8SHARED = KLIK SINI


P/s: jika korang ade masalah untuk daftar atau ingin tahu cara untuk shared iklan di FB mahupun twitter, bolehlah terus PM aku kat FB aku yer..*jangan malu2*






27 comments

6 September 2013 at 06:47

SAYA DAH :) HIKHIK .. REZEKI MASUK NGAN CEPAT JE .. XSUSAH PUN . IKLAN DA TERSEDIA .. CUME SHARE JE KAT WALL FB .. KALAU SIGN UP SIAP DPT DUIT AG KAN KAN ..

6 September 2013 at 07:08

Mmg kuat promosi 8share ni..
Marketing power..
Shark x join2 lg..
X sempat nk dftar.

6 September 2013 at 07:12

Assalam .. aayzaa dh buat .. tapiiiii ... ayza kecil lagii . tak cukop umur nk buat akaun .. mcm mna nk dpat duit ... pastu klau boleh pun .. spa yg nk klik .. hmmm ... ada cara lain takk ?

6 September 2013 at 07:30

hohoho nice2..

6 September 2013 at 09:17

Wow!.. banyaknya..boleh blanja askim..hehe..

7 September 2013 at 08:15

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

9 September 2013 at 22:56

Nice sharing sis

10 September 2013 at 09:18

8share memang terbaekk :) bkn tu je, 8sayas juga slalu buat contest. dari siitu lg mudah dapat income. ima ari tu penah dapat ang pao rm100 sempena tahun baru cina. hihi

12 September 2013 at 23:43

blog walking here..singgah r blog sy kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda atau hadiah wat yg tersyg...

27 September 2013 at 19:19

Bestnyer kalau dapat buat duit macam nie selalu. Mudah, tapi kenalah buat kerja sikit kan, kerjanya "kongsi,kongsi dan kongsi" orang mat salleh kata "share,share & share" dan akhirnya akan adalah rezeki kita selepas tu nanti.Amin. Apapun,terima kasih kepada yg berkongsi peluang bisnes online macam ni untuk semua. Terima jugak terutamanya kat 8Share.

14 January 2014 at 04:07

http://visitpayment.com/?ref=14489
Click link ni, buat duit online.. Register terus dpt duit.. Try laa

26 January 2014 at 20:52

cmne...sy nk try jugk.... :)

27 January 2014 at 21:02

saya pun dah try. tapi kurang aktif sbb kurang kawan nak klik. saya baru lagi dalam blogger ni.. follow me back ya.. salam perkenalan.. =)

24 February 2014 at 23:17

HU!! Baik Join Stayreward!!! Untung skali klik USD10..kan Nabila..hu hu hu!!! Saya dah berjaya cash out..nak tahu cara cash out benda tu??..jawapannya kena tipu...wkwkwkwkwk

22 March 2014 at 07:35

saye da try buat tp macam x menjadi...sebab xleh pun share kat fb or twitter...came ek??

12 April 2014 at 10:35

Salam. Ini ada satu website utk sesapa yg suka jwb soalan2 survey. Bukan survey free je tau.. Tapi kita akan dibayar utk setiap soalan survey yg kita jawab. Alaa bukannya susah pon nak jawab soalan survey ni kan? Lagi banyak survey yg kita jawab, lagi banyak la kita duit yg akan kita dapat. Ada survey yang menawarkan sampai RM7.00. Saya dah cuba, dan dah dapat RM10 dah pun. RM10 je la, sebab saya jarang online. Kalau rajin, mesti lg byk dapat. Daftar free je.. Jom try ke link ini:
http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=2321921

12 April 2014 at 21:27

ape yg kite share tu masuk kat wall kite ke?

25 April 2014 at 23:00

mahukah anda bekerja secara online dirumah...???

janah RM20-RMXXXX sehari megikut kerajinan anda
mahu RM20 bertubi tubi ke akaun bank anda...????
mudah dan lumayan .. bukan MLM,bukan jual barang,anda register percuma
dan promosi link anda...semudah abc bukan.. pelajar sekolah ramai yang telah join kerana
cuma memerlukan modal yang sederhana cuma RM20 sahaja...yang randah dan tiada risiko ...
pembayaran terus melalui akaun anda setiap hari!!!!!
jom jana income degan mudah ...cuma klik link dibawah daftar percuma dan ikut arahan
selanjutnya
selamat mencuba....
>>> http://www.rm20segera.com/?r=andymohd

20 May 2014 at 01:28

Nak tanya..saya dah daftar tapi xda pun dia minta no akaun???
Tolong bantu.

15 June 2014 at 23:06

Kerja Part time Data Entry http://adf.ly/pccTa

21 June 2014 at 23:30

andy mohd ___________PENIPUUUUU BESO

30 August 2014 at 01:43

slm. cemana nk share ke fb tu? just simply copy the link n paste it on my wall?

26 September 2014 at 00:04

8shared ni salah satu cabang buat duit online, tapi saya belum cuba lagi. Satu lagi program
buat duit online yang terbukti ialah Jobdirumah.

27 September 2014 at 00:12

jum wt 1 group utk share link 8share hehe

2 November 2014 at 01:24

Perghh lumayan gak buat duit online cara ni .. :)

4 November 2014 at 02:06

wah..memang blogger buat duit online macam ni..bestnya kalau dapat income besar dari berblogging salam dari hpmurah2u.com

28 April 2015 at 02:02

saya baru daftar..tapi kenape xde pun share dekat fb..huhu macam mane cara nye tu..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^