Home » » BERITA BAIK BUAT BLOGGER!!!

BERITA BAIK BUAT BLOGGER!!!

!Assalamualaikum!



Haa..suspend je kan entry hari ni?okay..ini memang berita baik buat blogger yang sedang belajar di UPM serdang, UITM Shah Alam dan UIA gombak!!! Apa yang berita baiknya?? nilah nak citer ni ^__^

Sempena Vaksinasi HPV ada agen  akan adakan road show utk bagi vaksinasi percuma di kampus korang. Untuk uitm 16oct, utk UPM 30oct, utk UIA 23oct..  program ni program kebajikan daripada kerajaan so untuk setiap blog post tu, RM50. 

RM50 akan dibayar kepada setiap blogger yang membuat entry pasal Vaksinasi HPV ni...tapi hanya untuk blogger dari UITM Shah Alam, UPM serdang dan UIA Gombak je tau...haa best kan??banyak jugak tu RM50..hee..

Aku ditugaskan untuk mencari sesiapa yang nak buat entry ini...bukan free ye...akan dibayar RM50 untuk setiap entry...haa...jika korang yang belajar UITM, UIA dan UPM berminat..boleh PM aku segera kat pages atau FB aku...atau boleh terus tinggalkan email korang di kotak komen, nanti details akan dihantar ke email korang....senang kan??ajaklah semua kawan-kawan korang yang blogger jugak...LAGI RAMAI LAGI BAGUS...jomlah buat duit..hihi

PM AKU DI PAGES kat sini ----->>> https://www.facebook.com/pages/Nabila-biela-blogspot/273844176055064

p/s: untuk blogger lain..aku minta maaf ye..sebab sponsor hanya mencari blogger UIA, UPM dan UITM Shah Alam sahaja...huu..sowi 

15 comments

19 September 2013 at 06:18

done :D

19 September 2013 at 06:40

best nyer

19 September 2013 at 07:11

USIM xde ke akk? t_t huhuhu

19 September 2013 at 07:20

@adk dayah
maaf dik..USIM xde..wuu

19 September 2013 at 08:09

alarh!! alumni tkleh ke? tak aci!!! huhu

19 September 2013 at 08:23

Nak jugak. Huhu.

19 September 2013 at 08:54

best, nak jugak tpi lia bru umo 12 thun. takboleh la pulak ;_;

19 September 2013 at 09:30

nak join..sy dr uia gombak..aicehh..bangga jap..hehe..

ni emel sy..echa_starlover123@yahoo.com..=)

19 September 2013 at 18:13

WAH...DH LEPAS... EX STUDENT UPM...KALO X, KONPEM XLEPASKAN PELUANG

19 September 2013 at 18:34

ala ex-uia boleh tak?hihi

20 September 2013 at 07:58

Boleh nak bagi nama lagi x nabiela.. hehe.. Untuk UPM.. :)

20 September 2013 at 08:19

@kimi jamai
boleh2 =)...email plezzz??

20 September 2013 at 09:00

nak join boleh ? hehe. dari uia gombak

nurshahirafuhairah@yahoo.com

20 September 2013 at 21:10

@nabila biela kimikimijamai@yahoo.com Thanx nabiela.. :)

23 September 2013 at 23:16

nak jugak, :)

hyperforter@gmail.com dr uia

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^