Home » » Alhamdullilah Dapat Tawaran Handle Contest Grand

Alhamdullilah Dapat Tawaran Handle Contest Grand

!Assalamualaikum!

Dah lama rasanya blog aku ni sunyi dengan segmen grand macam dulu-dulu kan? Alhamdullilah baru-baru ni ade sebuah laman web baru meningkat naik iaitu  www.reddelima.com menawarkan aku untuk handle contest yang disponsor oleh mereka sendiri dan apa yang aku terkejut, barang yang disponsor mereka hampir bernilai RM5000!!

nampak tak RM5000 tu??hehe


Alhamdullilah, syukur tak terkata jugaklah aku ni walaupun hanya menjadi penganjur contest grand ni nanti. Apa yang menarik banner segmen ni nanti akan disewakan di blog lyssa faizurien dan blog fyna. Wah!wah! bestkan? insyaAllah akan dapat sambutan. Korang nak tengok tak senarai hadiahnya?? segmen ni nanti ada dua kategori tau, meh tengok tngok meh.

Kategori Pertama
===============
Telekung x 3
Beg x 3
Selendang/Pashmina x 3
T-Shirt x 10 
Select 1 item dari laman web www.reddelima.com unutk Kategori 'Sleepwear.'
Select 1 item dari www.reddelima.com untuk Kategori 'Officewear'. 
Select 1 item dari www.reddelima.com untuk Kategori beg.
Select 1 item from www.reddelima.com untuk Kategori 'Accessories'.
Select 1 item from www.reddelima.com untuk Kategori Scarf.

Kategori Kedua
===============
Percutian 3 hari 2 malam di Pulau Satang, Kuching, Sarawak (Pulau Persendirian) untuk 6 paks (tidak termasuk kos penerbangan).
Sila rujuk https://www.facebook.com/pages/Satang-Island/148250631916611 untuk keterangan lanjut mengenai Pulau Satang.
 
+ : 'Facelift' untuk Web/blog/facebook
+ : 5 Artikel daripada penulisartikelmalaysia.com
+ : Iklan daripada 'Sponsor' untuk 3 months sebanyak RM300. 
1x 'Facelift' untuk Web/blog/facebook.
+ 3 Artikel 
+ Iklan untuk 1 bulan di blogfyna.com
1x 3 Artikel + iklan di lyssasecret.com
Telekung x 5
Beg x 5
Selendang x 5
T-Shirt x 5

Amacam? menggoda tak hadiahnya? siap ada tiket percutian lagi tau. Tak sabar jugak nak handle contest ni nanti. Segmen ni dijangka akan dilancarkan pada 15 Oktober nanti *cepat-cepat simpan tarikh ni* hehe. Aku harap semuanya akan berjalan lancar nanti..insyaAllah.

Apa yang best jugak, sebagai penganjur aku juga dapat hadiah..hehe..mereka menyuruh aku memilih dua hadiah yang aku nak di dalam senarai hadiah diatas..nak tiket percutian pun boleh katanya..tapi aku nak pergi dengan siapa kalau ambek tiket kan??huu..aku ingat nak ambil telekung dengan beg yang comel je..hihi.

p/s: harap korang semua sudi join contest ni nanti ya..rugi tau tak join!!
 

12 comments

27 September 2013 at 03:55

wa bestnya..untungnya jdi tukang handle contest kan :) ALL THE BEST.

27 September 2013 at 04:00

huwaa.. sekali lagi taniah.. rezeki tu :D

27 September 2013 at 04:01

tahniah

27 September 2013 at 04:08

tahniah3.. ;)

27 September 2013 at 04:32

xsabar nak join ni :)

27 September 2013 at 06:53

Tahniah sis

27 September 2013 at 09:53

insyaAllah..;-)

27 September 2013 at 18:19

kebanyakan hadiah untuk wanita2 jer.

28 September 2013 at 01:08

wow..gempak contest nie nnt

28 September 2013 at 09:24

wah... tahniah nab.
tak sabar tunggu tarikh dan apakah jenis contest... :)

29 September 2013 at 19:54

wah menarik ni..harap2 dapat join la nanti :)

30 September 2013 at 08:09

Nampak menarik contest yang akan diterbitkan ini, pastinya saya tidak ketinggalan untuk join. Saya akan tunggu apabila tiba waktunya nanti.

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^