Home » » Nyaris Nak Marah Orang!!

Nyaris Nak Marah Orang!!

!Assalamualaikum!

maaf..gambo terlalu over..hihi

Aku mengaku, hari ni memang emosi aku tak stabil, semua orang aku rasa nak marah..semuanya gara-gara result semester ni. Result aku turun dari semester lepas. Biasanya setiap sem result naik, tapi semester ni turun plak aihh..tapi aku masih bersyukurlah sebab semuanya lulus T____T

Disebabkan result ni jugak..aku nyaris nak marah customer aku hari ni. Lepas dia bank in kat aku, dia tunjuk resit yang dah diprint...memang peliklah aku tengok..aku ingat dia tipu aku, sebab aku cek kat history tak ade pom RM100 yang dia cakap dia dah bank in tu. Rupa-rupanya aku ni yang bongok, sebab cek kat history sy aku transfer kat orang, bukan yang orang transfer kat aku..adoiyaaa..*nampak tak sikap marah ni membuat maut??hihi*

Nasib baik aku tak maki hamun lagi customer tu, cume tanya balik untuk kepastian...dan aku tak segan-segan mintak maaf balik ngan dia...yela...sebab salah aku yang terlepas pandang dan cuai...ciyes..hari ni memang mood kelauttt..semuanya tak kena!!!

Bila difikirkan balik, takde guna aku marah-marah dan sedih-sedih kan?? result aku tu dah setimpal dengan apa yang aku buat semester lepas*banyaknya tidow je*..camnelah nak naik kan??heee...tapi tak apelah..insyaAllah akan cuba lagi semester depan..chayok2 =)

Ayat quran dari surah Ibrahim ni buat aku lebih lagi bersyukur..terima kasih ya Allah ^___^

Dan (ingatlah juga), tatkala Tuhanmu memaklumkan; "Sesungguhnya jika kamu bersyukur, pasti Kami akan menambah (nikmat) kepadamu, dan jika kamu mengingkari (nikmat-Ku), maka sesungguhnya azab-Ku sangat pedih". (Surah Ibrahim:7)

p/s: dah...aku nak tinggalkan citer hari ni dengan mkan aiskrim dulu...daaaa :P 

5 comments

30 August 2013 at 08:37

Vee dah sebulan lebih mood tunggang langgang :(

30 August 2013 at 10:03

sabar lah kak . result sy pun trun jugak kali nie .. rsa x nk ckp ngn 0rg je .huhu

30 August 2013 at 11:28

sabar eh.. Allah nak uji kita la tu..


Entri Baru Update : Terima Kasih Untuk 100K

31 August 2013 at 07:31

sabar biela :) sebab semua orang ade turn dan naik nya. tak semestinya ape yg kita nak kita akan dapat.

31 August 2013 at 11:31

Sabarlah sis. Saya pun turun jugak sem ini. Jadikan penurunan tu sebagai pembakar semangat untuk terus belajar.

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^