Home » » Inilah Kembar Aku Versi Doodle!!

Inilah Kembar Aku Versi Doodle!!

!Assalamualaikum!

Aku rasa dah ramai yang tengok kembar aku kat FB..hee..tapi ramai yang tak tahu siapa yang lukiskan doodle tu kan?kan? okay, ni nak citer nihh..hihi

Disebabkan aku tengok ramai blogger yang ade doodle sendiri, terasa nak ada doodle versi aku sendiri. Aku nak doodle tu seiras muka aku dan yang paling penting kat doodle tu ada nama aku, yela ramai sangat pencurikk sekarang ni kan..jadi aku mengambil langkah berhati-hati..wuu

Pelukis doodle aku yang comel tuh ialah Alieff..comey sungguh doodle-doodle yang dilukisnya..jadi aku tak segan-silu untuk menempah doodle aku dengan dia..harganya berpatutan dan yang paling penting aku puas hati dengan doodle yang dilukis..doodle tu aku tengok macam muka aku jew..hehe

Yup, doodle ni aku beli ye..bukan free tau! jadi jangan gatal-gatal tangan edit or guna kembar aku versi doodle tu ye*amaran keras yang tak berapa keras..hihi* ..dah lama bercerita panjang, mananye kembar versi kembar aku ni??hee..tengoklah puas-puas kat bawah ni...sama tak?sama tak?




Adik bongsu aku cakap, "yela, macam muka kak ila, kan kak ila muka tembam dah sekarang" errr adik aku ni nak cakap same pom boleh mengata aku lagi...*tapi budak-budak tak pandai menipu kan?huhu*..ye..ciyess muka aku semakin tembammm!!huhu

p/s: nak jugak ye??pergi tempah dengan alieff kat FB dia kat SINI..=)

15 comments

2 August 2013 at 15:36

tembam ke biela?hehhe.

2 August 2013 at 15:38

@Farisya Anastasyia
ntahla..ramai yg ckp..huhu

2 August 2013 at 15:40

laptop dell itu setail.. hehehe

2 August 2013 at 16:34

comel doodle tue...

2 August 2013 at 17:23

waaa..
kut miut ler..
bleh ler shark tempah pasni..
nmpk kiut sket shark nnti.
hahah

2 August 2013 at 17:29

Cunn

2 August 2013 at 18:04

Amboi.. Comelnya doddle tu.

2 August 2013 at 18:06

comelnya doodle... nk amik boleh.. keh2

2 August 2013 at 18:49

comeyy ! memang sama. jeles. nak jugak. tapi kita tak secomeyy biela la.. hehe

2 August 2013 at 19:06

sama tapi tak serupa.......

3 August 2013 at 03:47

comel sngat alif punya artwork. dia pown ada update entri pasal doodle ni. :)

3 August 2013 at 09:26

takpe kak biela . tembam-2 pun comel . hehe
comel sangat doodle tu . mmg sma mcm kak biela :D

3 August 2013 at 11:14

comell :D

4 August 2013 at 07:30

tlg buatkan satu.. hehe.. tak malu.. ;p

5 August 2013 at 21:48

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^