Home » » Belum Terlambat?

Belum Terlambat?

!Assalamualaikum!

Alhamdullilah,,hari ni dah hari kelima kita menyambut bulan syawal kan??err..belum terlambat kot kalo aku nak ucapkan selamat hari raya??hehe..bukan tak nak ucap awal-awal..tapi disebabkan banyak hal sebelum-sebelum ni sampai tak sempat nak berucap ucap ni haaa.

Kalo sebelum raya aku sibok duk keje kat kedai tudung tuh...sampai malam raya pukul 2 malam baru balik rumah..huu...lepas raya ni pulak aku sibok duk pergi rumah terbuka saudara mara..semua makanan aku rembat...sampai berat aku naik sampai 6 kg!!!wuuu..memang dasyat..selera makan bertambah-tambah sejak dua menjak ni.


berat dah naik 6kg..masih ley terseyum??wuhuhuhu


Rasanya dah dekat seminggu aku tak update blog..memang pemalas tahap ape dah aku ni..PV turun mendadak...ranking alexa pom semakin merosot..owhh memang tak leh dibiarkan ni..nanti bersawang mawanglah blog aku ni haa kalo aku biar camtu je kan?kan?*silalah bagi nasihat kat aku yang semakin malas ni..T__T*

Ya aku tahu, hari dah hari raya kelima..tapi tapi tapi..aku tetap nak ucapkan selamat hari raya dan maaf zahir batin...aku rasa banyak jugak salah aku sepanjang aku berblogging ni..maafkan ya..salah mengumapat ke..mengata ke, mengutok ke...maaf..maaf..maaf..mulut ni haa tak ada innsurans sikit :p

BELUM TERLAMBAT KAN??



p/s: aippp..bacer je??nak duit rayer??hihihi

8 comments

13 August 2013 at 07:27

selamat hari raya..
jemput join contest akak ^_^
www.cikyaya.my

13 August 2013 at 07:37

slmt hari raya biela ^^ blog fae pun susah ckit nak update time raya ne hehe.

13 August 2013 at 08:35

Selamat Hari Raya!
Updatekan satu entri utk blog kite leh? BZ beraya la... haha~

13 August 2013 at 17:34

selamat hari raya....

13 August 2013 at 17:58

Rajinnya dia.. Lepas LI habis baru nak start balik update blog. Itu pun jika ada kelapangan masa dari Final year project

13 August 2013 at 18:14

Selamat hari raya dear Nabiela :)

13 August 2013 at 18:57

nak naik memang senang dan cepat...bab nak turun tu mmg ler payah

14 August 2013 at 02:01

Selamat hari rayaaa :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^