Home » » Aku Semakin Teruk!!

Aku Semakin Teruk!!

!Assalamualaikum!

Err dah lama jugak rasanya tak update blog nie..rasa janggal pom ade ni..hihi..tapi takpe..aku hentam sajelah yer...wuuu..aku semakin teruk yer??terok apa??teruklah...3 hari sekali baru nak update blog, apa kes kan??kalau dulu tu setiap hari ade jer citer kan?kan?

Maaf ya semua, bukan aku tak nak update blog macam dulu, tapi banyak sangat projek sejak akhir-akhir ni..al-maklumlah aku dah mula berjinak menjual on9 ni..alhamdullilah..bolehlah buat belanja*tak kan nak mintak duit dengan mak lagi kan??*





Ya, aku mengaku aku dah jarang blogwalking ke blog korang kan?BW pom jarang, apatah lagi untuk komen kan??maaf..maaf,,maaf..aku memang tak sempat nak buat semua tu lagi..huu..tapi insyaAllah akan slow2 blogwalking dan komen sekali ya??

Prestasi blog pun makin merosot hari demi hari...fuhhh memang kena backup baliklah ni..hehe..sowi, aku betol2 tak ada modal nak tulis nihh..pape pom..selamat hari raya lah yer :P

errr..motipp??sajelah nak tayang gigi...hihi..camat hari raya =)


p/s: bagi gurlzz yang suka shopping dress, bolehlah usha-usha pages baru aku yer...kat SINI..jom2 =)

11 comments

17 August 2013 at 04:48

bile dah mule, mmg cam takde mase tapi bile dah biase, ok la nnti :)

17 August 2013 at 05:09

slow slow lahh , kadang2 kalau semua benda nak rush pun tak boleh , take time ya dear .. :)

17 August 2013 at 05:49

Rindu nak baca blog akak :'D minatk akak komen template yang baru adik buat :D http://supermonitor99.blogspot.com/2013/08/blog-bertukar-baju-kawaii.html

17 August 2013 at 06:00

Ok la tu 3 hri skli update.kte ni brbulan2 bru dpt update.haha

17 August 2013 at 06:37

go go dear!! kami paham..ehem..cewaah!! hope dapat bahagikan masa time dah start naik sem nanti yer..

17 August 2013 at 07:53

Selamat hari raya nabila. akak pun dah lama x on blog guna laptop.on guna hp ja. update sikit2 guna hp. x boleh upload gambar. malas sangat nk on guna lappy.huhu

17 August 2013 at 12:48

hai, lama tak nampak. hihi
3hari skali ok la tu. Chot 30hari sekali.haha

17 August 2013 at 23:46

selamat hari raya...

18 August 2013 at 05:41

biasalah tu kak..take ur time

26 August 2013 at 11:24

selamat hari raua.... :) sam ala deno juga, sejak berniaga onlie kena pandai bahagi mas auntuk blog, niaga lagi... btw, xpe... :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^