Home » » Aku Gembira Bila "Dia" Gembira

Aku Gembira Bila "Dia" Gembira

!Assalamualaikum!

Aduh..aduh..rindu betol kat blog yang ni..err..mane blog WP??dah kelaut...hee*nantilah aku citer ye*..malam ni aku nak citer yang aku tersangat gembira hari ni...owhh uuoolss mesti nak tahu kan?okay2 nak citerlah ni.

Korang semua dah sedia maklum yang aku daah ade pages shopping sendiri kan?*kalo tak tahu, buat2 tahu jelah*hihi...sebenarnya aku gembira bila customer aku gembira bila tengok dress yang sampai ke rumah diorang tu cantik..dan diorang berpuas hati dengan baju-baju yang aku jual...alhamdullilah...aku pom turut hepylah!!

Ni antara komen2 yang diberikan oleh customer yang pernah membeli dress di pages aku:
nice sangat katenye..thanks ieda =)

canti sangat2!!woww...hehe

Haa..amecam?tergoda tak dengan komen-komen customer aku dengan baju-baju aku jual??hihi...tergodalah tuh...okay..jangan cakap banyak lagi..mehla usha-usha baju cantik dan murah kat pages aku..konfemmm berbaloiiii ;)

MY ONLINE SHOP


p/s: aku takdelah ambik untung banyak sangat, apa yang penting benda kita jual orang suka dan next time beli lagi..insyaAllah ^____^

9 comments

27 August 2013 at 06:28

costumer is always right.. ^^

27 August 2013 at 06:44

mya baru like! :D

27 August 2013 at 07:03

@Mya
thanks mia =)

27 August 2013 at 07:08

nampak nice je kan..leh recommend kat kawan ni :)

27 August 2013 at 08:21

AKAK PUN TGAH USHA GAK NI . HEHEHE

27 August 2013 at 08:50

boleh promote kat kawn2 nie :)

27 August 2013 at 16:58

Ada tak baju untuk lelaki? Keh keh keh.

27 August 2013 at 19:27

@Faridzuan
insyaAllah..pd mse akan dtg..hihi

28 August 2013 at 04:27

laaa, ingatkan gembire bile "boyfriend" akk gembira. rupenye customer! haha xx

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^