Home » » Terkini!! Ana Hawana Penulis Sebenar Puisi Dayana!

Terkini!! Ana Hawana Penulis Sebenar Puisi Dayana!

!Assalamualaikum!
Berita yang mengejutkan bila aku dapat tahu dari blog Lekat lekit tadi yang sebenarnya bukan Dayana penulis sebenar puisi yang dihebohkan di FB semalam. Penulis sebenar puisi itu ialah Ana Hawana!!

Banyak status di FB Ana Hawana yang menunjukkan sememangnya dia yang menulis puisi itu namun ramai yang salah sangka dan menyatakan puisi itu ditulis oleh Dayana. Meh tengok sikit antara status di FB Ana Hawana yang meminta sesiapa yang mencuri dan copy paste puisi beliau dan menyatakan itu puisi Dayana agar memohon maaf kepada beliau di FB.
credit FB ANA HAWANA
credit FB ANA HAWANA

So, sesiapa yang memandai mereka citer dan copy paste puisi Ana Hawana dan menyatakan itu puisi Dayana sila silalah mintak maaf sendiri dengan tuan punyer badan ye..bulan baik ni, sama-samalah beringat..oh lupa...ni link FB ANA HAWANA.


p/s: pengajarannya, selidik dulu sebelom sebarkan citer =)

10 comments

18 July 2013 at 19:58

Puisi apa tu? xtahu pon? ade link tak puisinya tu? :D

18 July 2013 at 19:58

ooo..begitu ceritanya..ingat dia sendiri yang karang masa dalam sedih-sedih..begini

18 July 2013 at 20:02

@lynndamya
puisi tu ade kat FB ana hawana tu..cer tgok kat wall dia..hehe

18 July 2013 at 20:46

hehe. tak baik jek org yg menyamun tuh kannn. kesian Dayana.

18 July 2013 at 20:51

puisi tu gambaran hati hampr kebanyakan wanita jika diperlakukan gitu...

18 July 2013 at 21:08

ooh yeker..dah mnjd fitnah pulak kan..allahu.kesian dayana...

18 July 2013 at 21:16

heboh semalam kat fb tentang nukilan dayana..tapi memang sedih puisi tu..sayu baca..

hmm..lagi 1,kte kena amek iktibar jgn cepat percaya apa-apa info dr internet..macam kes ni..rupa-rupanya bukan dari dayana...huhu

18 July 2013 at 21:18

xtau pun pasal cite ni..

19 July 2013 at 18:29

lain kali letak la name bawah tu. ish. menyusahkan org je.

Anonymous
21 July 2013 at 23:29

la tau plak die org nak curik posting die?..org yg curik tu la patut credit kn puisi tu..nie x, main copy paste pastu kaitkan dgn dayana..mmg sumber inspirasi tu dr dayana..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^