Home » » Tahniah!! Pemenang Segmen Saya Nak HP Cases!

Tahniah!! Pemenang Segmen Saya Nak HP Cases!

!Assalamualaikum!

Sebelum pemenang diumumkan, aku nak mintak maaf banyak2 kat korang sebab lambat sikit umum pemenang disebabkan lately aku bz sikit dengan business baju2 ku...hehe..sebelum tu meh tengok senarai blogger awesome yang sudi join mini segmen aku ni dulu:

SENARAI PESERTA

GROUP 1
1) http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
2) http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
3) http://sericullen.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
4) http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
5) http://www.cikfie.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
6) http://ikalib.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
7) http://arnilala.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
8) http://lynamohd.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
9) http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
10) http://ceritakisahakudandia.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases_6.html

GROUP 2
11) http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
12) http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases_6.html
13) http://fiqansz.blogspot.com
14) http://ceritakisahakudandia.blogspot.com/
15) http://fkarmilabudakminatkartun.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
16) http://amira-akmalina.blogspot.com/
17) http://ezbil-official.blogspot.com
18) http://nazwww.blogspot.com/
19) http://yongatira.blogspot.com/
20) http://farraanuar.blogspot.com

GROUP 3
21) http://coretanpencariketenangan.blogspot.com/
22) http://nurinaireen.blogspot.com/
23) kisahsinenot22.blogspot.com
24) http://sayamisha.blogspot.com/
25) http://dhyeahana.blogspot.com
26) http://keyranazleen.blogspot.com/
27) http://hazelmerah.blogspot.com/
28) http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
29) http://dilaella.blogspot.com
30) http://ninieyyyy.blogspot.com/

GROUP 4
31) http://annurgiveaway.blogspot.com/
32) http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html 
33) http://lipspinkluvie.blogspot.com/
34) http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/
35) http://www.ladyainaa.com/
36) http://luvizzda93.blogspot.com/
37) http://hikayatraisyasukor.blogspot.com
38) http://cutelikebee.blogspot.com/
39) http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/
40) http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

GROUP 5
41) http://fie-qa.blogspot.com/
42) http://www.izyanyuyu.my/
43) http://yyunie.blogspot.com
44) http://dayahzul92.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
45) http://xanisnuradibahx.blogspot.com/
46) http://rainyshiningshinee.blogspot.com/
47) superpapaya.blogspot.com
48) http://resipidarihati.blogspot.com
49) http://mia-udax.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
50) http://lienliedot.blogspot.com/

GROUP 6
51) http://bunnyibby.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
52) http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/07/saya-nak-hp-cases-by-nabila-biela.html
53) http://3259thelittleboy.blogspot.com/
54) http://simplesyara.blogspot.com
55) http://www.syuhadasalleh.my/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
56) http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/
57) supermonitor99,blogspot.com
58) http://aejarstories.blogspot.com/
59) http://lalazarryn.blogspot.com/
60)http://umikasum.blogspot.com/

GROUP 7
61) http://mylovelystorysecret.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
62) http://anewdaaay.blogspot.com/
63)  http://fiqizumisyunkawk.blogspot.com
64) http://sweet7cupcakes.blogspot.com/
65) http://yayaaaank.blogspot.com/
66) http://khuntoriastory.blogspot.com/
67) http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com
68) http://www.cahayapermata.my/
69) http://rimaalliq.com/
70) http://angellovesoldier.blogspot.com/

GROUP 8
71) http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
72) http://shalmilanadya.blogspot.com/
73) http://dheartyqhearty.blogspot.com/
74) http://www.ainahanani.my
75) http://nur-irdeena.blogspot.com/
76) http://seriatma.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
77) http://budakpeliksstory.blogspot.com/
78) http://shahida-mysweetlife.blogspot.com
79) http://aynasyafiqah.blogspot.com/
80) http://awekbananana.blogspot.com/

GROUP 9
81) http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
82) http://nabihahj0urnal.blogspot.com/
83) http://supersagaaaa.blogspot.com/
84) http://princessnuruld.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
85) http://norainirahman.blogspot.com
87) http://irapunyela.blogspot.com/
88) http://warnawarnigadiskidal.blogspot.com/
89) http://www.ahmad-amiruddin.com/
90) http://sakurafara6.blogspot.com/

GROUP 10
91) http://nazirahnyerr.blogspot.com/
92) http://invisiblenote.blogspot.com/
93) http://Tampawan.blogspot.com
94) http://ifahpunyalifestory.blogspot.com
95) http://darlieyana.blogspot.com
96) http://dosoo.blogspot.com
97) http://mycherrybook.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
98) http://cadburyhana94.blogspot.com/
99) http://sukasukianiss.blogspot.com/
100) http://yumikoyuki199.blogspot.com

GROUP 11
101) http://ciktietieee.blogspot.com/
102) http://addasyuhadadisini.blogspot.com/
103) http://giragiraromantic.blogspot.com/
104) http://atiqah-amelyaa.blogspot.com/
105) http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html
106) myfakesmiling.blogspot.com
107) http://www.fatindiana.com/
108) http://afna-in-da-house.blogspot.com/


PEMENANGNYA

69, 2, 15, 52, 47

 Tahniah buat 5 pemenang yang bertuah. Buat yang tak menang, aku mintak maaf banyak-banyak..semuanya dipilih random tau.*bukan aku pilih*..huu...tak apa..meh join SEGMEN JOM PILIH HADIAH RAYA aku pulak ye...sekali lagi aku mintak maaf ^________^

Bagi semua pemenang sila tuntut hadiah dengan aku kat FB aku kat SINI selama seminggu sahaja..jika tidak, hadiah akan burn. Sila bagi maklumat seperti dibawah:

NAMA:
ALAMAT:
NO TEL:

p/s: terima kasih semua sebab join ye...^____^

9 comments

14 July 2013 at 08:12

Tahniah untuk mereka...

14 July 2013 at 08:20

tahniah pemenang..

14 July 2013 at 10:24

tahniah semua :D

14 July 2013 at 21:11

Tahniah semua

14 July 2013 at 21:38

bestnya .. ~ tahniah ^.^ .. xdak rezki kita di blan rmadhan.. eceh, sdih .. hehe ~~

15 July 2013 at 04:03

nak jugak kak :) hehe

15 July 2013 at 15:28

pewwitt pewwitt.. tahniah kepada para pemenang :)

16 July 2013 at 22:29

tahniah buat mereka

17 July 2013 at 22:20

tahniah semua :D

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^