Home » » Senarai Blogger Comel Dan Hensem Dan Pemenangnya

Senarai Blogger Comel Dan Hensem Dan Pemenangnya

!Assalamualaikum!

sebab budak ni comel, jd aku letak jelah sempena korang yang comel2...hehe

Terima kasih banyak-banyak buat si blogger comel dan hensem sebab sudi join segmen aku semalam tuh kat SINI..dan ni senarai blogger yang joinnya serta pemenangnya sekali..jom tengok siapa pulak yang akan direview oleh aku kali ni=)

Group 1
1) http://cutelikebee.blogspot.com/
2) http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/
3) shalmilanadya.blogspot.com
4) http://eira-shamiera.blogspot.com
5) www.paly.my
6) http://xeerazara.blogspot.com
7) www.cikfie.com
8) www.fatindiana.com
9) http://sayazaza.blogspot.com/
10) http://nurinaireen.blogspot.com/

Group 2
11) tampawan.blogspot.com
12) http://setiasmile.blogspot.com/
13) www.whatmakemehepi.blogspot.com
14) http://gulahatisueriram.blogspot.com/
15) http://nufanwhatever.blogspot.com/
16) http://justforfund.blogspot.com
17) sabghina.blogspot.com
18) http://tgrozaini.blogspot.com/
19) http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/
20) mardiyanhani.blogspot.com

Group 3
21) http://nuurrabiatul.blogspot.com/
22) http://adudupurple.blogspot.com/
23) fynazshamz.blogspot.com
24) http://nazwww.blogspot.com/
25) yangbaik.blogspot.com
26) http://akusiceriaaa.blogspot.com/
27) http://khairunnisa3020.blogspot.com/
28) http://colourfulofainilife.blogspot.com
29) http://ain-nadia.blogspot.com/
30) http://ceritahatikuu.blogspot.com/

Group 4
31) http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/
32) http://coretanpencariketenangan.blogspot.com/
33) http://lovelytasya32.blogspot.com
34) http://keymekeymoo.blogspot.com/
35) http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com
36) http://sweettedy.blogspot.com.au/
37) http://www.ahmad-amiruddin.com/
38) http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com
39) http://cahayakukasih.blogspot.com
40) http://nazatul-nashya.blogspot.com/


PEMENANG YANG AKAN DIREVIEW

11, 38 dan 13

Tahniah buat pemenang, dan yang tak menang jangan sedih-sedih sebab insyaAllah nanti aku akan buat giveaway untuk raya pulak...hadiah pun menarik...buat yang join terima kasih sekali lagi sebab join segmen review aku tak seberapa ni ye^_____^

p/s: insyaAllah minggu ni jugak aku review buat yang menang tu=)

13 comments

2 July 2013 at 02:52

Ya Allah satu je lagi haa nak kena. Takda rezeki. Tahniah semua :)

2 July 2013 at 02:52

tahniah kepada semua pemenang:)

2 July 2013 at 02:53

aik
nape amal xperasan akan hal ini ?

2 July 2013 at 02:58

@cik amal
huhu..yke amal?tulah...akak rase rmai jugak org lain tak perasan..huu

2 July 2013 at 03:08

tahniah kepada pemenang..

2 July 2013 at 03:10

menang hehe x caya

2 July 2013 at 03:17

Tahniah pada pemenang

2 July 2013 at 03:29

tahniah kepada pemenang :)

2 July 2013 at 03:34

lucu sekali foto bayinya!

2 July 2013 at 04:19

tahniah2..

2 July 2013 at 04:45

Tahniah semua..

2 July 2013 at 06:31

tahniah bg para pemenang.. wahhhh

2 July 2013 at 06:44

tahniah kepada pemenang..^^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^