Home » » Segmen Saya Nak HP Cases!

Segmen Saya Nak HP Cases!

!Assalamualaikum!

Bismillahirahmanirahim...ehemm..engat tak lagi yang aku cakap nak bagi hadiah untk korang semalam?ala..HP cases yang comey tuh..haa ni lah segmennya..mini segmen je..sebelum tu meh tengok syarat yang mudah ni dulu ye.

SYARAT-SYARAT

1) Follow dan like pages blog ini
2) Klik SINI, SINI dan SINI *thanks tau*
3) TAK PAYAH BUAT ENTRY just tinggalkan url blog korang di komen ye
4) TAMAT 9/7/13 *Tiga hari sahaja*

HADIAH
5 packs beg comel letak hp kat bawah ni haa

5 warna semuanya...kucing dengan rabbit je yg ade...hihi

PEMILIHAN PEMENANG
2) 5 hadiah lagi dipilih melalui random
  
Bagi yang tak suka beg-beg camni, bolehlah bagi kat kawan ke or kat adik korang yang suka..hee..mesti diorang suka. Begitu jugak dengan blogger lelaki yang join =)


p/s: tak payah buat entry pom..jomlah join^______^

108 comments

6 July 2013 at 06:05

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

6 July 2013 at 06:06

http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

6 July 2013 at 06:07

Lelaju menaip.. hehe comelnya.

http://sericullen.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

6 July 2013 at 06:08

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

6 July 2013 at 06:13

http://www.cikfie.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

6 July 2013 at 06:20

http://ikalib.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

6 July 2013 at 06:22

http://www.nabilabiela.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

6 July 2013 at 06:24

Join!

http://arnilala.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

6 July 2013 at 06:41

http://lynamohd.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

6 July 2013 at 06:45

http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

6 July 2013 at 06:47

http://ceritakisahakudandia.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases_6.html

6 July 2013 at 06:47

http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

6 July 2013 at 06:52

Isyah Join ^^

http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases_6.html

6 July 2013 at 06:53

done ikut semua syarat..
http://fiqansz.blogspot.com

6 July 2013 at 06:53

http://ceritakisahakudandia.blogspot.com/

6 July 2013 at 06:54

sorry salah link.ni link yang betul..
http://fkarmilabudakminatkartun.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

6 July 2013 at 06:55

http://amira-akmalina.blogspot.com/

6 July 2013 at 06:56

Done klik2 iklan itu.
Nak jgk hp cases syomel mcm tuan dia tuh. (^--^)
http://ezbil-official.blogspot.com

6 July 2013 at 06:57

join..
http://nazwww.blogspot.com/

6 July 2013 at 07:00

http://yongatira.blogspot.com/

6 July 2013 at 07:01

Hi . Farra join :)

http://farraanuar.blogspot.com

6 July 2013 at 07:01

http://coretanpencariketenangan.blogspot.com/

6 July 2013 at 07:03

http://nurinaireen.blogspot.com/

6 July 2013 at 07:04

nenot join :)

kisahsinenot22.blogspot.com

6 July 2013 at 07:06

http://sayamisha.blogspot.com/

6 July 2013 at 07:09

http://dhyeahana.blogspot.com

6 July 2013 at 07:11

datang join ... hehe

http://keyranazleen.blogspot.com/

6 July 2013 at 07:12

http://hazelmerah.blogspot.com/
haii..segmen takyah buat entry mmg laju je emi join

6 July 2013 at 07:12

http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

joined.

6 July 2013 at 07:15

http://dilaella.blogspot.com

6 July 2013 at 07:20

Join juga! :D
http://ninieyyyy.blogspot.com/

6 July 2013 at 07:20

http://annurgiveaway.blogspot.com/

6 July 2013 at 07:21

huhu,, nak jugak. . http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html #mukatakmalu

6 July 2013 at 07:21

Wahhh comel laaa . Sye join taw .
Tak payah buat entry kan.
Done follow semua syarat.

http://lipspinkluvie.blogspot.com/

6 July 2013 at 07:26

join

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/

6 July 2013 at 07:28

ena nak join juga!!! Semua syarat ena dah follow

http://www.ladyainaa.com/

6 July 2013 at 07:30

izzah join taw^^ hope ada rezeki:) cute case tu^^

http://luvizzda93.blogspot.com/

6 July 2013 at 07:30

kite join kite join Raisya sukor here
http://hikayatraisyasukor.blogspot.com

6 July 2013 at 07:35

done..

http://cutelikebee.blogspot.com/

6 July 2013 at 07:37

bismillah, shad join..
done follow syarat,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

6 July 2013 at 07:46

join jugak.. :D

http://fie-qa.blogspot.com/

6 July 2013 at 07:58

joined!

http://www.izyanyuyu.my/

6 July 2013 at 08:19

join =)

http://yyunie.blogspot.com

6 July 2013 at 08:25

http://dayahzul92.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

6 July 2013 at 08:26

http://xanisnuradibahx.blogspot.com/
hai saya join, eeeeee comelnyaa, wish me luck :)

6 July 2013 at 08:31

http://rainyshiningshinee.blogspot.com/

6 July 2013 at 08:32

JOINED ^_^
superpapaya.blogspot.com

6 July 2013 at 08:47

dah klik semua iklan..
kathy join
http://resipidarihati.blogspot.com

6 July 2013 at 08:47

Join Kak Nab http://mia-udax.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

6 July 2013 at 09:01

http://lienliedot.blogspot.com/

6 July 2013 at 09:21

http://bunnyibby.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

6 July 2013 at 09:32

join dear...

http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/07/saya-nak-hp-cases-by-nabila-biela.html

6 July 2013 at 09:35

http://3259thelittleboy.blogspot.com/

6 July 2013 at 10:09

bismillah :) Syara join :)

http://simplesyara.blogspot.com

6 July 2013 at 10:24

http://www.syuhadasalleh.my/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

6 July 2013 at 11:11

http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/

6 July 2013 at 16:20

supermonitor99,blogspot.com

6 July 2013 at 17:34

http://aejarstories.blogspot.com/

6 July 2013 at 18:03

Nak jugak!

http://lalazarryn.blogspot.com/

6 July 2013 at 18:56

http://umikasum.blogspot.com/

6 July 2013 at 19:12

join :)

http://mylovelystorysecret.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

*akk baca entry saya tau :)

6 July 2013 at 19:14

join

http://anewdaaay.blogspot.com/

6 July 2013 at 20:18

Dijah join :) http://fiqizumisyunkawk.blogspot.com

6 July 2013 at 20:43

http://sweet7cupcakes.blogspot.com/

6 July 2013 at 21:09

http://yayaaaank.blogspot.com/

6 July 2013 at 21:20

Joined :D http://khuntoriastory.blogspot.com/

6 July 2013 at 22:48

http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com

6 July 2013 at 23:17

Alja Join :)

http://www.cahayapermata.my/

6 July 2013 at 23:39

done !
http://rimaalliq.com/

7 July 2013 at 00:07

http://angellovesoldier.blogspot.com/

7 July 2013 at 00:24

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

7 July 2013 at 00:38

http://shalmilanadya.blogspot.com/

7 July 2013 at 00:41

http://dheartyqhearty.blogspot.com/

7 July 2013 at 00:45

Joined!

http://www.ainahanani.my

7 July 2013 at 00:45

Saya nak join !

http://nur-irdeena.blogspot.com/

7 July 2013 at 01:02

http://seriatma.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

7 July 2013 at 01:04

http://budakpeliksstory.blogspot.com/

7 July 2013 at 01:09

http://shahida-mysweetlife.blogspot.com

7 July 2013 at 01:14

http://aynasyafiqah.blogspot.com/

7 July 2013 at 01:15

salam , join :)
http://awekbananana.blogspot.com/

7 July 2013 at 01:16

Keliru lah samada kena buat entry ke tak so saya tinggalkan link blog dengan link entry hihii T_T

Blog : http://twinkleeestar.blogspot.com/

Entry : http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

7 July 2013 at 01:32

Join ^^
http://nabihahj0urnal.blogspot.com/

7 July 2013 at 01:37

meow :3

http://supersagaaaa.blogspot.com/

7 July 2013 at 01:41

http://princessnuruld.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

7 July 2013 at 02:08

http://norainirahman.blogspot.com

7 July 2013 at 02:23

done :)

http://irapunyela.blogspot.com/

7 July 2013 at 02:29

http://warnawarnigadiskidal.blogspot.com/

7 July 2013 at 02:35

try join
http://www.ahmad-amiruddin.com/

7 July 2013 at 02:39

done follow semua syarat ^^
http://sakurafara6.blogspot.com/

7 July 2013 at 03:01

http://nazirahnyerr.blogspot.com/

7 July 2013 at 04:35

http://invisiblenote.blogspot.com/

7 July 2013 at 04:39

http://Tampawan.blogspot.com

7 July 2013 at 06:03

join ! :)
http://ifahpunyalifestory.blogspot.com

7 July 2013 at 07:05

http://darlieyana.blogspot.com

7 July 2013 at 07:09

saya join ^^
http://dosoo.blogspot.com

7 July 2013 at 07:24

http://mycherrybook.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

7 July 2013 at 08:15

http://cadburyhana94.blogspot.com/

7 July 2013 at 09:11

join :) http://sukasukianiss.blogspot.com/

7 July 2013 at 09:18

http://yumikoyuki199.blogspot.com

7 July 2013 at 19:07

http://ciktietieee.blogspot.com/ :)

7 July 2013 at 19:13

nak join.. http://belogzeera.blogspot.com/

7 July 2013 at 21:16

join..
http://addasyuhadadisini.blogspot.com/

7 July 2013 at 22:21

http://giragiraromantic.blogspot.com/

7 July 2013 at 23:20

http://atiqah-amelyaa.blogspot.com/

9 July 2013 at 00:37

join http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/07/segmen-saya-nak-hp-cases.html

9 July 2013 at 02:16

Meyra join
myfakesmiling.blogspot.com

9 July 2013 at 05:38

http://www.fatindiana.com/

9 July 2013 at 05:44

http://afna-in-da-house.blogspot.com/

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^