Home » » Sedang Mencari Peplum Cantik Yang Labuh?

Sedang Mencari Peplum Cantik Yang Labuh?

!Assalamualaikum!

Korang peminat peplum tapi peplum dipasaran kebanyakkannya ketat dan pendek??okay takpe2..hari ni aku nak tawarkan peplum yang sangat sweet dan lan yang penting ianya labuh! Memang sesuai sangat korang nak buat raya nanti..meh tengok peplum sweet yang comel ni^___^

HOT PINK

TURCOISE

BIRU

MERAH

KUNING

PURPLE

OREN
Oh ye...baju ni satu set tau..dan harganya tersangat murah..memang aku bagi harga murah-murah je untuk pembaca belog ni...eh-eh jaangan takut, baju ni memang longgar tau..tengok bawah ni:

Haa longgar kan??
FREE SIZE FIT S,M,L, XL , !

material : high quality lycra ,dihiasi lace hitam manaikkan seri baju dan semesti nya serlah kan keanggunan pemakai nampak ayu ! macam baju kebaya + peplum kan ? 
## baju dan skirt dijahit sekali 

--- UKURAN ---
Labuh dari bahu (DEPAN) : 55 inch
Bahu : Fits from 12 inch until 16 inch
Dada : Fits from 32 inch until 38 inch
Pinggang : Fits from 24 inch until 33 inch
Pinggul : Fits from 34 inch until 40 inch

HARGA
RM89 SAHAJA

Kalau berminat cepat-cepat PM aku kat FB aku kat SINI ye...siapa cepat dia dapat...tapi buat masa sekarang semua warna ada lagi...cepat2..sebelum terlambat^___^

p/s: maybe hari ni stok ni ada lagi..tapi esok belom pasti tau...so, grab it now!

6 comments

3 July 2013 at 02:33

wau cantik dan murah lah jugak berbanding peplum yg lain :D, best2 !

3 July 2013 at 03:09

woaa! cantik la.. awak jual ye.? mcm nak beli.. >_<

3 July 2013 at 03:13

@Miss Nisa
ye.,..sy jual..meh2 beli..hehe

3 July 2013 at 05:50

Cantik!

Anonymous
31 July 2013 at 07:38

ade lagy tak peplum nie ?

31 July 2013 at 20:55

ada lg x baju peplum colour biru turquoise...klu da,plz msg akak kt 0129604739@email eqienshikin@yahoo.com.fb..eqienshikin..tq

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^