Home » , » Perempuan Ini Disihir Guna Gambar Di Facebook

Perempuan Ini Disihir Guna Gambar Di Facebook

!Assalamualaikum!



Ini mungkin cerita lama, namun memang menjadi pengajaran buat kita semue terutama buat kaum hawa sekalian. Sebenarnya aku dah tahu benda ni dah lama, tapi buat pandang sebelah mata je, yela..sebab gedik jugak nak letak gambar dalam facebook kan...wuuu

Tapi bila tengok balik keratan akhbar ni, rasa takut balik..yela..manusia sekarang ni rambut je sama hitam tapi hati Allah sahaja yang tahu. Jadi sebelum benda-benda ni berlaku baiklah kita mencegah dulu kan?kan?*pesanan untuk diri sendiri jugak ni*

 Maybe benda ni nampak remeh kan?tapi sebenarnya bukanlah seremeh apa yang kita pandang. Gambar kat FB ni bukan sahaja dapat disihir, malah ada pihak yang tak bertanggungjawab menjadikan gambar tu untuk perkara yang memalukan jugak.

Entry ni bukanlah untuk menakutkan sesiapa, apa entah lagi menyindir..cuma sekadar mengingati sesama kita..aku pun pernah lakukan, dan sekarang cuba untuk berubah sedikit demi sedikit..insyaAllah..TAK RUGI POM TAK LETAK GAMBAR KAT FB KAN^_______^

p/s: Gambar difacebook insyaAllah dah diprivatekan semua, cuma di blog ni jelah haa ada lagi yang berbaki...insyAllah akan dikurangkan lagi.=)

7 comments

1 July 2013 at 00:38

takutnya..mcm2 skrg ni...rambut sama hitam,hati lain2...

1 July 2013 at 01:29

Sebab tu jgn ltak full pic dlm laman sosial termsuk blog..

1 July 2013 at 02:36

ha'a la dulu anis pun pndang artikel tu sebelah mata je, tapi sekarng nie dh takut lah pulak , private2. )=

1 July 2013 at 02:37

setahu fiza gambar org senang wat sihir gambar penuh dan single..klu ramai2 x pe.. x th la..

1 July 2013 at 03:06

Ya Allah, takutnyaa.. ya Allah, cenggane ni... hurmmm ena dah kena sihir dlu, rasa fobia bila baca entry biela ni

1 July 2013 at 03:10

@✿AINAA ROSEBERRY✿
yke aina??xpe2..kite same2 cube kurgkan ea??=)

6 July 2013 at 01:20

takutnya :(

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^