Home » » Pencarian Sponsor Segmen Raya Dibuka!

Pencarian Sponsor Segmen Raya Dibuka!

!Assalamualaikum!


Puasa semakin dekat, raya pom memanggil juga ni...jadi sempena Raya yang semakin hampir ni, aku bercadang nak buat segmen Raya,...suka tak?? sebelum buat segmen mestilah cari sponsor dulu kan?hee..siapa nak sponsor?meh tengok syarat sponsor dulu ye:

SYARAT
1) Hadiah yang berkaitan dengan raya sahaja, contoh baju, kasut, kuih, kad raya, duit cash dan apa-apa sahaja yang boleh dipost=)
2) Syarat hanya follow dan like pages sahaja
3) Sponsor pom  boleh join segmen ni nanti^___^

Haa tu je syarat-syaratnya. Jangan bimbang...insyaAllah follower dan like di pages korang akan meningkat. Ni antara segmen yang pernah aku buat sebelum ni--http://www.nabilabiela.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html dan ini http://www.nabilabiela.com/2013/02/contest-blog-comel.html . InsyaAllah penyertaan melebihi 200 orang, jadi tak rugi kalau korang sponsor^_____^

Ohh lupa..keutamaan sponsor diberikan kepada yang ada pages perniagaan sendiri..hee..jadi yang ada business tu cepat-cepat PM aku ye untuk tingkatkan lagi like di pages korang.

BERMINAT NAK SPONSOR? PM AKU KAT FB KAT SINI CEPAT2 TAU

p/s: lai lai lai..meh sponsor..siapa cepat dia dapat^_____^

3 comments

3 July 2013 at 07:12

wah.. pasti meriah GA ni..hehe. lama saya tak singgah sini. ap khabar tuan blog?

3 July 2013 at 18:46

Blogger, jom ramai2 meriahkan! Segmen : Sebulan Berblog By Shakira

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/07/segmen-sebulan-berblog-by-shakira.html

6 July 2013 at 08:16

Nak sponsor.. dah inbox.. ^_^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^