Home » , » Hadiah Paling Best Pernah Aku Dapat!

Hadiah Paling Best Pernah Aku Dapat!

!Assalamualaikum!

Alhamdullilah, akhirnya hari ni boleh jugak aku tulis entry macam biasa..hee..entry dua tiga hari ni pasal baju jekan?bowink ye?okay..maaf-maaf..sejak dua menjak ni makin menjadi otak berniaga aku..hee..sampai dalam blog pom nak promote baju bagai..haha

Hari ni aku nak cerita pasal hadiah yang paling best pernah aku dapat dalam dunia blog ni selain dapat hadiah produk RM1000 dari Mary Kay kat SINI hari tu, aku juga dapat banyak hadiah lain dan yang paling best ialah hadiah mug kat bawah ni!

bahagian tengah
bahagian tepi

Haa camne?best kan?bila tengok je hadiah ni, aku tersenyum sendiri sebab hepy sangat dapat hadiah mug bergambar header blog aku sendirik..hihi..bukan senang nak dapat kan? Alhmdullilah aku dapat ni dari segmen Adam hari tu..ciyess aku suke mug ni.

Korang nak jugak mug macam ni??mug yang boleh letak gambar header blog atau gambar korang?owhh boleh-boleh..korang boleh oder kat pages FB Kedai Cetak Cenderahati NZ Harmoni Shop. Harganya sangat berpatutan dan yang pasti design yang dibuat memang LAWA dan yang penting puas hati.

NAK JUGAK MUG MACAM NI? PM TERUS KAT KEDAI CETAK KAT BAWAH NI YE----Kedai Cetak Cenderahati NZ Harmoni Shop

p/s: terima kasih banyak-banyak untuk penganjur adam dan kedai cetak cenderahati untuk mug comel tuh^___^ 

20 comments

4 July 2013 at 01:52

wah dapat hadiah. bestnyerr

4 July 2013 at 01:59

Wahhhh. Hadiah lagituuu... bestnya ♥

4 July 2013 at 02:00

sama-sama ^^V

4 July 2013 at 02:16

comel-comel..tahniah :)

4 July 2013 at 02:20

fuyoo, cantikkk! hihi tahniah

4 July 2013 at 02:40

Bab terima hadiah semua orang suka.
Hadiah sentiasa indah dalam kenangan.

4 July 2013 at 02:59

comell seyhh

4 July 2013 at 03:47

nak juga la.... hehehehe comel sungguh!

4 July 2013 at 03:49

serius cantikkk..;-)

4 July 2013 at 03:51

cutenya sis

4 July 2013 at 04:30

cantiknya :)

4 July 2013 at 04:30

cantiknya :)

4 July 2013 at 05:42

hadiahkan saya mug tu boleh??hahaha :P

4 July 2013 at 07:43

GEMPAK

4 July 2013 at 07:55

menarik hadiah tu

4 July 2013 at 19:45

Best ada mug gambo sendiri, dulu penah ada, siap bawak gi opis .. sure takkan ada yg curik punya.

5 July 2013 at 03:09

terbaik! (Y)

5 July 2013 at 08:37

Cool giler hadiah mug ni ! Teringin jugak tapi ade link blog dengan gambar sendiri pulak . Hihi :D

6 July 2013 at 01:19

untung la dapat mug ada muka sendiri :)

6 July 2013 at 01:20

untung la dapat mug ada muka sendiri :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^