Home » » Hadiah Istimewa Untuk Kawan Blogger

Hadiah Istimewa Untuk Kawan Blogger

!Assalamualaikum!

Haa korang semua, perasan tak, sepanjang aku berblogging ni tak pernah pom aku bagi hadiah atau buat segmen yang aku sendiri bagi hadiahnya kan?kebanyakkannya semua orang lain yang sponsor untuk semua segmen yang aku buat kan??so, aku rasa sedikit malu dan seganlah..jadi aku buat keputusan nak buat satu segmen yang hadiahnya dari aku sendiri...hihi

Hadiahnya tak seberapa cume sedikit comell..haha..maaflah kalo hadiah ni sesuai untuk blogger perempuan je, tapi untuk blogger lelaki pom okay jugak, bolehlah korang bagi kat someone special kan??eh-eh korang jangan salah faham..ni bukan entry segmen lagi..insyaAllah malam esok mini segmen aku ni berlangsung dan hadiahnya adalah beg handphone comel kat bawah ni haa...

5 warna semuanya

Ade rabbittt..ade kucinggg..pooh je xde...hehe


Maaflah hadiah ni murah-murah aje...hee...nampak murah dan comel terus beli..harap korang sukalah ye..owhh ye...insyAllah lepas isyak malam esok aku buat mini segmen ni. Jadi korang take note ye..hehe..hadiah ciput je..tapi yang penting korang suka^_____^

p/s: nantikan segmen handphone cases comel ni malam esok ehh=)


12 comments

5 July 2013 at 07:40

tak sabarnye nak join....

5 July 2013 at 07:42

cutenya... boleh lah mama join ye..

5 July 2013 at 07:51

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

5 July 2013 at 07:54

nak yang warna pink tu u__u

5 July 2013 at 08:08

huhu wish i can join :l ne untuk malaysian bloggers je kan?

5 July 2013 at 08:10

@Nurfaezah Abdullah
yup dear..huhu..sowi=(

5 July 2013 at 08:35

Waahhh comelnyeee !! comel sangat sangat ! Terutamanya yang hello kitty tuu. Auwww ;D

5 July 2013 at 16:38

Comelnya... :-)

5 July 2013 at 18:29

comeynye...xsabar nk join :)

5 July 2013 at 21:40

nak yg warna purple tuh

5 July 2013 at 21:44

nk wrna purple

6 July 2013 at 01:18

comel :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^