Home » , » Berita Baik Buat Blogger!

Berita Baik Buat Blogger!

!Assalamualaikum!


Hari sabtu ni seronok kan?yelah cuti, manelah tak seronok...hihi..owhh ye...ada berita baik untuk korang semua ni, korang minat berniaga tak?ala berniaga kecik-kecik je, just jadi dropship jual produk..korang tak payah keluarkan modal pom..korang just jual je.

Dropship produk apa?produk-produk yang terlaris kat pasaran sekarang nilah...maixara, aurawhite, lip tint dan banyak lagi produk lain, seperti senarai dibawah ni:

FELINNA LOSYEN
CATHY L-GLUTA
TNYAPORN MARRON 
TNYAPORN GREEN 
SET COLLAGEN + VIT E 
ACAI BERRY 
SESEIDO MASK 
GLUTA 20000 
GLUTA 60000 
GLUTA 100000 
GLUTA 200000 
NUSE UP 
BB CREAM 
OBUSE TINT 
VCO SOFTGEL
AURA WHITE 
VIT C PAHANG
BEDAK ARAB 
FERWHITE
MAIXARA 

Semua produk kat atas diberi harga yang murah kepada dropship, dan dropship akan menjualnya dengan harga biasa dipasaran. Keuntungan setiap produk majoritinya RM10 setiap satu. Belom faham?? contohnya camni, harga maixara yang diberi kepada dropship RM75..jadi dropship boleh menjualnya dengan harga RM85 atau lebih..jadi dropship akan untung RM10 kan??tu baru untuk satu produk..kalo koarng berjaya jual 10 produk??haa untung kan??

TANPA MODAL, TANPA BERSUSAH PAYAH POS BARANG, SEMUANYA DIBUAT OLEH SUPPLIER, KORANG JUST JUAL JE.

BERMINAT? PM PAGES KRIM KOLOGEN KAT BAWAH NI SEKARANG!
Krim Kologen

p/s: pages krim kologen mencari 10 orang yang terpantas sahaja untuk menajdi dropship produknya, jadi apa lagi??cepat2 PM dia kat SINI

11 comments

5 July 2013 at 22:13

Affiliate ni...hehe...

5 July 2013 at 22:24

@PingJeDotOrg Page\
ehh bukanlah..ni dropship..hee

5 July 2013 at 22:29

Best juga tapi saya tak pandai bap jual menjual nie.. Hihi..

5 July 2013 at 22:29

Wah.. Tawaran baik ni.. Cpt2 utk siapa yg suka berniaga...

5 July 2013 at 22:51

menarik.. tp amal kurang reti bab2 menjual ni

5 July 2013 at 23:53

takde info tentang barang ni susah sikit.

6 July 2013 at 00:43

maaf la bila..bk ni kurang dlm bab2 gini

6 July 2013 at 01:18

menarik :)

6 July 2013 at 01:46

Nak tingkatkan earning anda untuk beli barang-barang for Hari Raya nanti ? Jom !


http://nurin-aqilah.blogspot.com/2013/07/exchange-link-income-for-hari-raya.html

6 July 2013 at 02:35

mcm best.. nak PM dia la..

6 July 2013 at 09:57

good luck kpd yg nak apply tu nanti... :) semoga ada rezeki....

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^