Home » » 3 Blogger Ini Sporting!

3 Blogger Ini Sporting!

!Assalamualaikum!
Terlalu banyak keje yang dibuat oleh aku dalam minggu ni sampai tak sempat nak review 3 blogger yang bertuah dalam segmen kat SINI haa.. mintak maaf sangat-sangat tau...hee...okay jom tengok 3 blogger sporting untuk minggu ini...
TAMPAWAN




LOTS OF LOVE




ASSALAMUALAIKUM YA CINTA


Ketiga-tiga blogger ni sememangnya sporting kerana join segmen review aku tak seberapa minggu lepas...hee..thanks ye awop-awop yang comel semua...dan buat semua yang join jugak =)....owhh lupa...semuanya blogger gugurl...jomlah ushaaa ^____^

p/s: maaf sebab reviewnye simple je..sebab lately bz sikit....maaf ye...apa lagi...tekan header kat atas untuk blogwalking

9 comments

9 July 2013 at 10:46

salam ramadhan ye nabila :D

9 July 2013 at 14:44

wahh untunglah direview... wahh wahhh.. tahniah untuk mereka.. :3

9 July 2013 at 15:18

salam ramadhan nabiela..

9 July 2013 at 22:13

Sporting? nak terjah cepat2 ni hehe...:) salam ramadhan

10 July 2013 at 12:52

salam ramadhan nabiela ;)

10 July 2013 at 17:18

ek elleh ~ kmy pon sporting jgak ! hehe * =jelous

11 July 2013 at 00:05

Tahniah semua

11 July 2013 at 05:53

salam ramadhan :)

12 July 2013 at 00:24

Salam ramadhan nabiela. . Slmt berpuasa... :-)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^