Home » Tahniah! Pemenang Saya Suka Coklat

Tahniah! Pemenang Saya Suka Coklat

!Assalamualaikum!


Mula-mula aku nak ucapkan terima kasih pada 97 orang blogger yang super sporting kat SINI sebab sudi join segmen coklat aku semalam.*terharu sangat2*. Sebelum aku umumkan pemenang boleh klik kat SINI dan SINI dulu?sebab semalam aku tersilap letak link iklan..tolong klik ye?*terima kasih*


Dah klik dah?terima kasih tau..meh tengok siapa pulak yang kena kali ni:

PEMENANG COKLAT 18 HURUF*tuntut hadiah kat SINI*
www.paly.my

PEMENANG COKLAT UCAPAN TAHNIAH*tuntut SINI*
http://zemalaysiano.blogspot.com/
 http://syaza-applemints.blogspot.com/


Tahniah buat 3 pemenang yang bertuah. Buat yang tak menang, aku mintak maaf banyak-banyak..semuanya dipilih random tau.*bukan aku pilih*..huu...tak apa, nanti kalo ada lagi sponsor yang baik hati bagi hadiah best2, aku buat segmen lagi best dari ni ye??mintak maaf ^________^


Bagi semua pemenang sila tuntut hadiah malam ni dan esok sahaja..jika tidak, hadiah akan burn. Sila bagi maklumat kepada sponsor seperti dibawah:

NAMA:
ALAMAT:
NO TEL:
HADIAH YANG DIMENANGI: COKLAT SPECIAL 18 HURUF ATAU UCAPAN TAHNIAH

p/s: diulangi, tuntut hadiah hanya pada malam ini dan esok sahaja*22 JUN*..jika tidak hadiaah akan burn

12 comments

21 June 2013 at 06:48

assalamualaikum :)

tahniah kpd mereka yg berjaya :)

21 June 2013 at 06:49

tahniah semua :)

21 June 2013 at 06:52

Tanhniah siapa yg menang

21 June 2013 at 06:59

tahniah semua yg mng :)

21 June 2013 at 07:07

tahniah bg mereka yg berjaya!! wahh syoknyaaa dapat cokolat! >.<

21 June 2013 at 07:23

tahniah kepada mereka =)

btw, jom join segmen saya => http://heartyoumycrush.blogspot.com/2013/06/segmen-simple-topup.html

21 June 2013 at 07:46

tak menang lagi...

21 June 2013 at 07:46

tahniah kepada pemenang-pemenang terutama utuk blogger Paly.

21 June 2013 at 08:22

waa.. untung nyer... tq ^_^

# on da way pegi pm jap..

21 June 2013 at 08:22

@PakcikLie PCL thx PCL >.<

21 June 2013 at 09:29

ala..tak menang lagi:( tahniah erk kepada 3 org pemenang tu...:)

21 June 2013 at 11:25

wahh tahniah

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^