Home » » Tahniah! Pemenang Giveaway I Love U Chocolate

Tahniah! Pemenang Giveaway I Love U Chocolate

!Assalamualaikum!


Haisshh mesti korang excited sangat nak tahu sape yang menang kan?okay2..sebelum tu aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kat 197 orang blogger yang sangat sporting sebab join segmen mini aku ni..terharu sangat-sangat..yela2..malas nak membebel panjang siapakah 10 orang yang bertuah dapat coklat homemade yang comel lagi lazat ni.

TOP REFFRAL( COKLAT SPECIAL 18HURUF) *tuntut hadiah kat SINI*




RANDOM ( COKLAT SPECIAL 18HURUF) *tuntut hadiah kat SINI*

3) http://lienliedot.blogspot.com/2013/06/i-love-u-chocolate.html
4) http://fattytissue.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html
5) http://alvas-87-contest.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

RANDOM ( COKLAT UCAPAN TAHNIAH) *tuntut hadiah kat SINI*

6) http://hanazaty.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-you-chocolate.html
7) http://munauwaratul.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html
8) http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html
9) http://ihazaliza.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html
10) http://shahida-mysweetlife.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

Tahniah!tahniah! buat 10 pemenang yang bertuah. Kepada yang tak bertuah jangan sedih2 ea..insyaAllah nanti ada masa aku buat segmen lagi best dari segmen ni tau dan aku betol2 mintak maaf sebab pemenang dipilih melalui random bukan aku yang pilih..huu..maaf ye^___________^

Kepada para pemenang sila bagi maklumat anda seperti dibawah kepada sponsor:

NAMA:
ALAMAT:
NO TEL:
HADIAH YANG DIMENANGI: COKLAT SPECIAL 18 HURUF ATAU UCAPAN TAHNIAH

p/s: pesanan sponsor..hadiah hanya dapat dituntut dalam masa 5 hari sahaja..jika tak, hadiah akan burn..so, cepat2 tuntut okay?

12 comments

14 June 2013 at 05:36

Tak menang :/
Tkpelah. Takde rezekilah tuh. Huhu, tahniah utk yg berjaya menang :)

14 June 2013 at 05:41

Alhamdulillah... menang... :D tahniah buat semua.... ^^

14 June 2013 at 05:43

hmmm :( eden tak monanglah tak apalah maybe tak ada rezeki..tahniah ya pemenang2 semua

#share sikit boleh

=D

14 June 2013 at 05:58

tahniah buat semua pemenang...:)

14 June 2013 at 06:30

tak dapat..

14 June 2013 at 07:07

tahniah semua yg menang.. hehe ramai sgt peserta, mmg susah nak berebut ni hihi :D

14 June 2013 at 07:15

alhamdulillah menang . thanks nabila and sponsor ^^

14 June 2013 at 08:15

Tahniah semua

14 June 2013 at 08:37

Alhamdulillah menang top referer nombor satu.. ☺
http://www.ahmad-amiruddin.com/2013/06/alhamdulillah-menang-giveaway-i-love-u.html

14 June 2013 at 09:04

tahniah pemenang..tak merasa la lyee coklet..ehehhehe

14 June 2013 at 20:42

tahniah utk yg menang..coklat tu.hehe

14 June 2013 at 21:25

Alhamdulillah.. tahniah buat semua pemenang.. :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^