Home » » TAHNIAH!! 6 BLOG BAKAL DIREVIEW

TAHNIAH!! 6 BLOG BAKAL DIREVIEW

!Assalamualaikum!


Pertama-tamanya aku nak mintak maaf banyak-banyak sebab lambat sangat-sangat umumkan pemenang yang akan direview oleh aku nanti dan terima kasih banyak2 kepada hampir 100 orang peserta yang join..ni senarai peserta review blog yang minggu lepas dan dua minggu lepas dan sekali dengan pemenangnya..yeahh..jom kita tengok sape yang kena kali ni^____^

PESERTA DUA MINGGU LEPAS*link segmen SINI*

1) kisahgadisketawa.blogspot.com
2) http://awekbananana.blogspot.com/
3) http://ciknyoonyalita.blogspot.com/
4) http://cyanxkamo.blogspot.com
5) www.ardynara.us
6) http://ezbil-official.blogspot.com/
7) http://diarijejakahangat1.blogspot.com/
8) http://sibodohjangankacau.blogspot.com/
9) ceritaciklebah.blogspot.com
10) http://eyqahasnan.blogspot.com/
11) http://azyanramle.blogspot.com/
12) http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/
13) http://angellovesoldier.blogspot.com/
14) http://amalinabulat.blogspot.com/
15) http://syasya-­husnina.­blogspot.­com/
16) http://iehahfarihah.blogspot.com/
17) http://izza-sakura.blogspot.com
18) http://syncronizeq.blogspot.com/
19) http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com
20) http://khairunnisamystery.blogspot.com/
21) http://nabihah-colours.blogspot.com/
22) nisforeveralone.com
23) izhan-idris.blogspot.com
24) http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/
25) http://sharifahamarina.blogspot.com/
26) http://tieysmilez.blogspot.com/
27) www.anisfadliyanamajid.blogspot.com
28) www.pagarijo.com
29) http://rennyenqop.blogspot.com/
30) http://budaksukavanilla.blogspot.com/
31) http://adibahnabilah.blogspot.com/
32) http://fakhruru.blogspot.com
33) www.akupenghibur.com
34) http://saiedahsyamielah.blogspot.com/2013/05/rasa.html
35) http://diebadhie.blogspot.com/
36) http://skyboys89.blogspot.com/2013/02/mama-kenapa-orang-selalu-jahat-pada.html
37) http://mimbarkata.blogspot.com/
38) http://caeshashi.blogspot.com 
39) danishninaaz.blogspot.com
40) http://quraistory.blogspot.com/
41) ceritamayapersada.blogspot.com
42) http://labyrinthandherworld.blogspot.com/
43) www.ibulala.blogspot.com
44) http://thedreamgoddess.blogspot.com/
45) http://ynarazali.blogspot.com/
46) http://keyranazleen.blogspot.com/
47) www.bonikacak.com
48) www.cikfie.com
49) http://www.nabeelstories.com/
50) http://mummyameer.blogpsot.com
51) http://lorong-cinta.blogspot.com/
52) http://www.zenithiman.blogspot.com
53) http://annurislam90.blogspot.com/
54) http://auliasuciwardinaa.blogspot.com/
55) http://long-cham.blogspot.com/2013/05/memburung-pepagi2-buta.html

PEMENANGNYA IALAH

16, 49 dan 38



PESERTA MINGGU LEPAS*link segmen SINI*

1) http://syasya-husnina.blogspot.com/
2) www.mindasyukri.com
3) http://anismontelnis.blogspot.com/
4) http://ezbil-official.blogspot.com/
5) http://aennpunyerbelog.blogspot.com/
6) http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/
7) http://ryeowooklovers.blogspot.com
8) www.cikfie.com
9) http://nurnaa-irah.blogspot.com/
10) http://www.rafzantomomi.com/
11) http://www.kucinghitam.net/
12) http://gadis-hijau.blogspot.com/
13) budakpeliksstory.blogspot.com
14) http://ciknyoonyalita.blogspot.com/
15) http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/
16) http://thedyh.blogspot.com/
17) thisismetrixit.blogspot.com
19) http://sicomotizati.blogspot.com/
20) http://anumbaidurah.blogspot.com/
21) http://ahlammiera.blogspot.com/
22) http://cutelikebee.blogspot.com/
23) http://iniblogrockstar.blogspot.com/
24) www.erazfadli.com
25) http://www.aadesigns94.com/
26) http://eira-shamiera.blogspot.com
27) www.duniasaya2001.blogspot.com
28) http://budakkecikbermonolog.blogspot.com
29) http://farsyawidodo.blogspot.com
30) http://wwww.akupenghibur.com
31) http://www.ladyainaa.com/
32) http://coretanpencariketenangan.blogspot.com/
33) http://mohdfaizulosman.blogspot.com
34) http://quraistory.blogspot.com/
35) http://skyboys89.blogspot.com
36) www.nabeelstories.com
37) http://gulahatisueriram.blogspot.com/
38) http://anis-nabilah.blogdpot.com/
39) http://ynarazali.blogspot.com/
40) http://thedreamgoddess.blogspot.com/
41) http://www.geeazielove4eva.my/
42) http://fionaina.blogspot.com/
43) http://coretanekahatiqkah.blogspot.com/
44) musicloveanisa.blogspot.com
45) http://worldfullofart.blogspot.com/
46) http://lissa-lissalalissa.blogspot.com/
47) http://fiqzmilkshake.blogspot.com/

PEMENANGNYA IALAH

7, 27, dan 12

Tahniah-tahniah buat semua pemenang, yang tak menang maaf, maaf dan maaf ye sebab semuanya dipilih random. Jangan sedih-sedih nanti ada masa free aku buat lagi ea??buat yang menang insyaAllah malam ni atau esok aku akan review ye?*tengok mood..hehe*..terima kasih buat 100 blogger yang sporting join segmen review aku yang tak seberapa ni..thanks a lot!!

p/s: jangan risau, nanti ada lagi segmen review camni^____^



12 comments

5 June 2013 at 02:36

tahniaahh untuk pemenang.. boleh blogwalking nii.. hee ><

5 June 2013 at 02:43

tahniah semua :)

5 June 2013 at 02:59

tahniah kepada semua pemenang..
nak singgah satu persatu blog mereka tu :)

5 June 2013 at 03:02

tahniah kepada pemenang
tahniah juga kepada penganjurnya...

5 June 2013 at 03:47

congrats kepada yg menang, kalau kalah jangan serik nak ikut lagi. :)

5 June 2013 at 04:02

ramai nye join:)

5 June 2013 at 04:13

tahniah pada yg menang ^^

5 June 2013 at 05:20

tahniah pada semua pemenang....

5 June 2013 at 07:10

TahniH bt y bjye

6 June 2013 at 10:07

kira pemenang dia ni pilih pesen main2 lambung dadu la yer...? thanx pada yang menang.... yang tak menang tu boleh cuba lagi... insyallah tuan blog akan buat lagi lain kali.... hehehehehehe...

jemput singgah blog uncle....

http://skyboys89.blogspot.com/2013/05/awak-kenapa-dingin-layan-saya.html

7 June 2013 at 18:08

semangat ^_^

8 June 2013 at 07:06

wow....thanks a lot dear....tak sabr sabar ni....hehehe

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^