Home » » Selamat Tinggal Dunia Blog!

Selamat Tinggal Dunia Blog!

!Assalamualaikum!



Entry hari ni sedikit emosi sebab aku akan tinggalkan dunia blog kerana exam. Ye, betol ni..aku tak akan update blog lagi, tak kan kacow kat blog korang lagi dan tak kan join segmen korang buat lagi... TAPI untuk 3 hari selepas entry ni sahajalah...hahaha*jangan marah ye*.

Owhh ye, minggu ni aku busy sebab exam untuk sem 4 ni. Tinggal 4 paper lagi yang berbaki. Takut jugaklah sem ni, sebab subjek pom boleh tahanlah "senangnya"...hehe. Esok exam psychology, lusa pulak kaunseling dan career..dan hari last iaitu tulat exam group counseling*yang pasti semuanya berkaitan dengan kaunseling*

Kalau korang perasanlah, ranking blog aku semakin merosot..yela..bila dah jarang update dan PV pom menurun camnelah ranking tak merosot kan??tapi takpe, lepas je exam ni memang semangat balik untuk baiki lagi ranking ni..dan insyaAllah aku akan tukar ke blog WP kot...hehe*tapi tak pasti lagi*

Bagi mangse-mangsa exam macam aku ni, aku ucapkan gudluck dan buat yang terbaek. Walaupom hakikatnya kurang study, dan study pom last minute...TAPI jangan lupa banyak berdoa...insyaAllah semuanya akan dipermudahkan.Amin.

Mulai detik untuk exam ni..aku mesti kuat!!yeahhh=)



p/s: tinggalkan blog untuk 3 hari je pom, tapi rase risau sangat2..haha..memang hantu blog..adoii

12 comments

24 June 2013 at 04:52

gud luck..! ^_^

24 June 2013 at 05:00

All the best kak biela ^^ Moga Allah mudahkan insyaAllah.

24 June 2013 at 05:18

goodluck Kak Nabila ^_^
Bitaufiq wannajah :)

24 June 2013 at 05:27

Semoga berjaya..

24 June 2013 at 05:51

goodluck in exam
www.kucinghitam.net

24 June 2013 at 06:09

salam singgah. Bitaufiq wa najah:-) jaga kesihatan sepanjang 'exam' musim jerebu ni. Studioous.blogspot.com

24 June 2013 at 06:09

suspen je tjuk..huhu..gdluck ye :)

24 June 2013 at 07:29

Goodluck and all the best

24 June 2013 at 09:14

Gud luck

24 June 2013 at 20:28

good luck ^_^

25 June 2013 at 12:07

ooh nak tukar ke WP ke biela? hehe...apa2 pun selamat berjaya utk exam tu

6 July 2013 at 01:21

good luck :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^