Home » » Mencari 3 Blog Untuk Direview Lagi!

Mencari 3 Blog Untuk Direview Lagi!

!Assalamualaikum!

Disebabkan kebosanan yang melanda duk dirumah ni, dengan hepynya aku rasa nak review blog korang semua lagi..kali 3 blog yang bertuah yang dicari..sebelum tu meh tengok syarat simple kali ni:

SYARAT
1) Follow dan like pages blog ni
2) Klik SINI, SINI dan SINI *time kasih awak yg baik hati*
3) TAK PAYAH BUAT ENTRY..just tinggal url blog kat komen bawah ni tau=)
4) TAMAT pukul 12 tengahari esok (1/7/13)

Kali nak review best-best punyer..hee..sebab banyak mase duk kat umah ni haa..tak tahu nak buat apa. Senang je kan syaratnya?moh join..letak je link blog korang kat bawah ni lepas ikut syarat atas tau^______^

p/s: segmen ni simple je, nanti bila pose ade segmen yang meriah lagi..insyaAllah

41 comments

30 June 2013 at 06:13

join..

http://cutelikebee.blogspot.com/

30 June 2013 at 06:15

done,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

30 June 2013 at 06:18

shalmilanadya.blogspot.com

30 June 2013 at 06:18

done..
http://eira-shamiera.blogspot.com

30 June 2013 at 06:21

www.paly.my


hehehhe :)

30 June 2013 at 06:21

done klik!
http://xeerazara.blogspot.com

30 June 2013 at 06:23

www.cikfie.com

30 June 2013 at 06:24

www.fatindiana.com

30 June 2013 at 06:26

http://sayazaza.blogspot.com/

30 June 2013 at 06:29

http://nurinaireen.blogspot.com/

30 June 2013 at 06:29

done tampawan.blogspot.com

30 June 2013 at 06:30

http://setiasmile.blogspot.com/

30 June 2013 at 06:34

www.whatmakemehepi.blogspot.com

30 June 2013 at 06:38

http://gulahatisueriram.blogspot.com/

30 June 2013 at 06:40

done

http://nufanwhatever.blogspot.com/

30 June 2013 at 06:43

http://justforfund.blogspot.com

30 June 2013 at 06:45

sabghina.blogspot.com

30 June 2013 at 06:52

here .. im join ..

http://tgrozaini.blogspot.com/

30 June 2013 at 06:54

http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/

30 June 2013 at 06:54

done dear..
mardiyanhani.blogspot.com

30 June 2013 at 06:58

http://nuurrabiatul.blogspot.com/

30 June 2013 at 07:00

done
http://adudupurple.blogspot.com/ :D

30 June 2013 at 07:02

fynazshamz.blogspot.com

30 June 2013 at 07:04

join..
http://nazwww.blogspot.com/

30 June 2013 at 07:06

hari tu Kak Biela dah review blog Hana, kasi chance kat blogger lain pula la.. cuma tolong klik iklan aje :D selamat bersegmen! ^^

30 June 2013 at 07:10

akak join juga
yangbaik.blogspot.com

tq

30 June 2013 at 07:17

:)

http://akusiceriaaa.blogspot.com/

30 June 2013 at 07:19

http://khairunnisa3020.blogspot.com/

30 June 2013 at 07:25

nak join nak join !

http://colourfulofainilife.blogspot.com

30 June 2013 at 07:28

http://ain-nadia.blogspot.com/

Join! :)

30 June 2013 at 07:38

Isyah Join ^^

30 June 2013 at 07:39

done klik smua iklan .

http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/

30 June 2013 at 07:46

http://coretanpencariketenangan.blogspot.com/

30 June 2013 at 07:46

join :)

http://lovelytasya32.blogspot.com

30 June 2013 at 08:27

done !

http://keymekeymoo.blogspot.com/

30 June 2013 at 08:29

nak join jugakk

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com

30 June 2013 at 08:51

salam. join:)

http://sweettedy.blogspot.com.au/

30 June 2013 at 09:36

try join
http://www.ahmad-amiruddin.com/

30 June 2013 at 09:38

Harap sudi review blog yang tidak sempurna ni..baru belajar,masih merangkak dalam menggarap dunia penulisan maya..tq.. http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com

30 June 2013 at 20:47

Assalam..join..:)

http://cahayakukasih.blogspot.com

1 July 2013 at 02:43

Sempat lagi tak? Kalo xsempat, tak pelah. Lain kali saya join ye ;) Btw, saya dah klik iklan awk ^^

http://nazatul-nashya.blogspot.com/

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^