Home » » Dapat Hadiah Produk Bernilai RM1000 Dari Mary Kay

Dapat Hadiah Produk Bernilai RM1000 Dari Mary Kay

!Assalamualaikum!

Alhamdullilah..banyak hadiah aku dapat bulan ni dari segmen kawan-kawan blogger tapi hadiah yang paling aku rasa terharu ialah aku dapat produk bernilai RM1000 dari Mary Kay beberapa hari lepas. Hadiah yang diberikan sebagai tanda terima kasih Mary Kay kepada aku sebab aku mempromosikan segmen Mary Kay kepada blogger lain kat SINI.

Mulanya macam tak percaya, tapi bila dah dapat barang barulah rasa percaya sikit..hee..yelah..barang bernilai RM1000 kot bukannya barang bernilai RM100 kan?alhamdullilah dan bebanyak terima kasih kat Mary Kay sebab bagi kepercayaan kat aku untuk mempromosikan segmen tu dan terima kasih untuk hadiah produk bernilai RM1000 kat bawah ni=)

nilah hadiah tuh, nampak macam sikitkan?tp semua sekali bernilai rm1000..wuuu
Hadiah yang dibagi kebanyakkannye ialah alat mekap..huuu..tapi ade perfume ngan losyen jugak..masa mula2 dapat tu tak percayalah hadiah semue ni RM1000 tapi bila tengok katalog yang diberi..memang semua sekali RM1000..camnelah tak bernilai RM1000 satu barang tu dah hampir RM200..hee

Tapi ape pom aku bersyukur dengan hadiah yang diberi..walaupom aku ni tak suka mekap..hee..ade jugak sebahagian hadiah tu aku bagi kat kawan..macam eye shadow semua tu memang tak pakailah..tapi hadiah yang aku paling suka ialah perfume dance kat bawah ni..serious...baunya wangi gilerrr.

minyak wangi ni pom dah RM160 taw*tp memang wangi*

Sejujurnya minyak wangi tu jelah aku paling suka..hehe..sebab aku tak suka mekap..dapat pulak hadiah mekap..adoiii..huuu..tapi ape pom aku bersyukur..bukan selalu dapat hadiah grand2 camni..almaklumlah kite ni bukan blogger femes memes..wuuu

p/s: harap-harap lain kali dapat lagi tawaran yang camni..aminnn^____^

14 comments

15 June 2013 at 08:41

wahh best . NAK !!! hehe Alhamdulillah , Tahniah kak Nabila ;)

15 June 2013 at 08:41

waah tahniah...

15 June 2013 at 08:44

Untung laa dye... haha

15 June 2013 at 08:46

tahniah Bella.rezeki.. ^^ set tu tak banyak? banyak la tu..hehe

15 June 2013 at 08:47

untungnyaa... tahniah! :)

15 June 2013 at 08:54

meh kasi kita mekap tu :P

15 June 2013 at 09:09

wah..tahniah!

15 June 2013 at 09:36

rezeki 2 dik...alhamdulillah.

15 June 2013 at 09:47

bak sini cikit..hee :P

15 June 2013 at 11:54

fulamak.. congrats :')

15 June 2013 at 17:02

wahhh..tanhniah :)

15 June 2013 at 20:04

wah... tahniah kak nabila ^^

15 June 2013 at 22:35

wah bestnyer dpt hadiah!! congratz!

6 July 2013 at 01:25

tahniah :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^