Home » » Blog Aku Dah Ada Watermark!

Blog Aku Dah Ada Watermark!

!Assalamualaikum!

Yuhuuu hepynye hari ni, sebab blog aku ni dah ada watermark sendiri. Kalo selama ni just taip url blog je guna picasa, tapi sekarang dah mudah sebab ada watermark ni haaa. Just tepek-tepek je kat gambar yang aku nak..rase seronok sangat..hihi

Cool? hebak? lawa? smart? tu atas pandangan masing-masing, tapi bagi aku, aku suka sangat watermark blog aku ni sebab ianya simple dan nampak cun..oppss dimata aku jelah..hee..mehh tengok watermark baru aku ni yeee...

bersama kawan-kawan tercinta...heee

adikkk bongsuku yg gedikkk..kehkeh

Nampak tak watermark tuh??ala Nabila Biela tuhhh...hee..okay tak?okay tak? simple je kan?tapi aku suka...watermark ni dibuat oleh pembuat header aku tu jugak...memang tak carik lain lainlah..sebab aku suka design dia buat...wuuu...nak buat sendiri tak pandai...

Apa fungsi watermark?? fungsinya gambar yang milik kita tak kan sewenangnya orang nak curik atau ambek sebab dah dicop dengan watermark kita. Selain tuh, nampak macam cool sikit kan kalo gambar kita ada watermark. Betol tak? betol tak?

yeahhh..ni lah watermark blog kite

p/s: mula-mula engat nak letak gambar sendiri dekat watermark, tapi bila tengok balik, comel yang simple je kan??



11 comments

30 June 2013 at 07:33

Cantiknya adik kakak :)

30 June 2013 at 07:47

Simple and smart! :)

30 June 2013 at 07:51

cantiknye...biela buat sendiri ke

30 June 2013 at 07:54

@Diyana Hani
xlah hani..org yg buat header kite ni buatkan..hehe

30 June 2013 at 07:54

@KHAIRUNNISA
thanks nisa...nisa pom cumeyyy

30 June 2013 at 08:41

kelass gituu, hehehe...

# thumbs up!

30 June 2013 at 09:01

o...baru tau watermark tu apa... tq3... camner nak buat watermark ek?

30 June 2013 at 16:05

Kiutnyaa adik bongsu u

30 June 2013 at 20:17

ehm tul jgak kan letak watermark...p lecehlah rasanye nak letak watermark...kalo ade apps xyah letak jus uplod je auto dia letak tu lagi bes...hehehhe but gud idea lah biela...i trylah letak suma gmbr plak hahahha mna tau gmbr i kene jual nnt ssh plak hahaha

30 June 2013 at 23:49

cntiknya adik Akak..

1 July 2013 at 00:11

oww bru faham mksud watermark.. perkongsian menarik. :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^