Home » » BELI JUBAH CANTIK LAGI GORGEOUS

BELI JUBAH CANTIK LAGI GORGEOUS

!Assalamualaikum!

Dah lama rasanya tak update entry, disebabkan kemalasan yang melampau-lampau dan ketiadaan mood jua..kecian betol blog kesayangan aku ni..hehe..owhh hari ni bukan nak belebel panjang cuma nak promote jubah cantik lagi gorgeous ni khas untuk peminat jubah.Meh tengok jubah-jubah yang buat korang terliur ni..muahaha.*aku pom terliur ni haa*

merah hitam..memang powerr cantik

pink hitam buat yg feminin

hitam putih smart2

Coklat bagi yang berjiwa matang

kelabu..cunnn habis

MAKLUMAT TENTANG JUBAH

PRE ODER
3600
RM95

Material: Cotton
Size : Free Size Fit S-M-L

Shoulder: 14”
Breast : 38”
Waist : 35"
Hips : 38"
Length : 57"

Details:
-Loose Fitting Dress
-Front Buttons Can Open

Ni antara customer yang dah mencuba sendiri jubah ni..dia memang berpuas hati dengan jubah kami^____^

comelkan?kan?kan?


Cantik kan??buat raya ni memang cun-melecunlah korang nanti..hee..memang sanak saudara tengok korang jelah raya nanti...hihi..kalau berminat boleh PM aku kat FB kat SINI ea..cepat-cepat order stok terhad=)

p/s: mula berjinak-jinak dalam bussines..mohon support korang semua^___^

8 comments

4 June 2013 at 09:10

comel la biela!kalau order,da ready stok ke?agak2 bila leh dapat??

4 June 2013 at 09:19

@Farisya Anastasyia
insyaAllah minggu depan dear=)

4 June 2013 at 09:35

lawanya :D ala.. ngah pokai ni.. len kali la insya-Allah :) lawa sangat jubah2 tu ^^

4 June 2013 at 10:39

cantik giler jubah nie....tp,harga die lg la cantik..hehe.nak beli,tp tak cukup bajet..huhu

4 June 2013 at 17:07

Alamakkkk! ni konpom gojes ni beb hehe. Uhh! kejap, Kenit nak kenen ke abg...fuh! lawa (^_^)

4 June 2013 at 19:32

memng berkenan. tpi tunggu ad pulus
lah. hehe tengh kopak skarang >,<

4 June 2013 at 22:06

wah smart gile jubah ni!

Anonymous
12 July 2013 at 01:48

sALAM..hOW TO ORDER YAH? I TRIED TO pm KAT fB TAPI TAK BOLEH HUHU..SANGAT2 MINAT DGN JUBAH NI..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^