Home » » Baru Daftar Sehari Dah Dapat $4.25!

Baru Daftar Sehari Dah Dapat $4.25!

!Assalamualaikum!

Wah-wah..makin ramai yang sudah daftar AssignJobs ni ye..aku pom turut mendaftarkan diri untuk melihat sendiri betol atau tidak yang orang nyatakan. Dan dan dan ianya memang terbukti bila akaun aku di assignjobs dah menaik jadi $4.25 dalam masa sehari!

Betol ni..korang jangan tak percaya pulak..hee..aku baru daftar semalam tau, baru je daftar dah bagi $2.00. Bestkan?pastu semalam rajin sikit, buat kerja yang diberi seperti like-like post, share, komen dan last sekali kita just printscreen keje yang dah kita buat. Ajak kawan-kawan masuk pun dapat duit $1.00!


akaun aku punyer=)




Memang bestlah AssignJobs ni..kita buat keje kita dapat duit. Yang paling aku suka bila dibayar dalam US Dollar..bukan RM ye....hehe...kalau US Dollar 3 kali ganda duit kita tau! Powerr ranger best..daftar pun free jelah..apa lagi...mehlah daftar!lepas daftar terus aktifkan kat email dan terus boleh berkeje..as easy as ABC kan??camne nak daftar?korang boleh daftar di link kat bawah ni ye?selamat mencuba!

http://www.assignjobs.com/?ref=1079

p/s: cepat2 daftar assignjobs kat SINI

6 comments

7 June 2013 at 02:16

benarkah?

7 June 2013 at 02:17

memg best....

7 June 2013 at 02:21

@Fauzi Ramadhan
benar sekali...hehe

7 June 2013 at 02:45

memang best..

7 June 2013 at 05:33

Wahhh banyak tu. Tahniah !

7 June 2013 at 06:23

dah daftar. keje tak buat lgi.. nak tnya.. camna nak print screen tu.. tlg upload gambo yg print tu bleh tak nk tengok?

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^