Home » » Aku Ditipu Hidup-hidup!

Aku Ditipu Hidup-hidup!

!Assalamualaikum!



Ceritanya memang seram, sebab sebelum ni aku tak pernah kena tipu hidup-hidup macam ni. First time kena tipu semalam, rasa dah serik dah dan InsyaAllah lepas ni aku kena berhati-hati..huuu..dahla yang tipu aku ni kawan baik aku sendiri.

Nak tahu cerita yang sebenarnya??yela-yela..aku citer ye. Semalam dalam pukul satu pagi, aku asyik lagi duk online sebab tak ngantuk. Tiba-tiba adalah kawan baik aku ni..dia tegur aku kat FB..dan terjadilah perbualan dibawah:

KAWAN: ila, bosan x?
AKU: bosan, npe?
KAWAN: nak bacer komik kartun x? citer seram tapi  bukan hantu..tapi best
AKU: best sangat ke?
KAWAN: best, seram jelah. Trylah bacer..mana tahu boleh buat entry kat blog awak*siap bagi link komik online yang dia suruh aku bacer tu*

Okay fine, aku dengan cepatnya bukak link yang kawan aku bagi ni kat aku. Owhh komik tu memang best. Tak pernah aku bace citer yang sebest camtu. Gambar komik tu pom betol-betol dalam bentuk 3D tau..MEMANG BEST DAN POWER RANGERSS.

Habis tu kenapa aku cakap aku ditipu??KALAU BETOL-BETOL nak tahu tahu sebab apa aku ditipu, meh ramai-ramai bacer komik best tu kat link INI. Lepas bacer nanti baru korang tahu kenapa...hahaha..kalo tak bacer memang tak tahu.

Tekan kat SINI untuk bacer komik best tu ye=)


p/s: amecam, best kan citernya...thanks to my lovely kawan..iaitu zakira hafizah yang comel lagi nakal....*ciyes aku ditipu hidup-hidup..hahaha*

24 comments

20 June 2013 at 21:28

sakit jantung...

20 June 2013 at 21:36

terkejut..nasib bek tak menjerit..hehehhehe

20 June 2013 at 21:41

berderau darah eden smpai ke otak..hoho..

20 June 2013 at 21:52

Haha lawa lukisan komik tu hebat :) komik seram korea

20 June 2013 at 21:57

aku taknak bukak link, macam tau..aku mmg fobia kalo orang suruh tgk video ke atau klik link...comfom kuar hantu.

20 June 2013 at 21:57

Komik pempuan jumpa orang lelaki tu erk ? Kee yang lain ? :/ Nk bukak ><

20 June 2013 at 21:59

@- Nurrul Ellani -
haha...mne tau ni??hii

20 June 2013 at 22:04

perghhh ... takut gilerrr . terketaq kaki tengok . cpt2 aku tutup . haha

20 June 2013 at 22:26

tak berani nak buka sebab tau confirm gambo antu. haha. kesian kak biela

20 June 2013 at 22:51

wisau aih nak buka.. kena tutup sound dulu ni. kang tiba2 bukan bleh pecaya sangat

20 June 2013 at 22:55

fengsan.. haha dah tengok..
hana scroll cepat2 mmg nampak seram giler.. cm gambar bergerak..huhu

20 June 2013 at 23:18

SAYA ADA TAG AWAK KAT SINI . THANKS .
http://stuffyies.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-ecah-khalili.html

20 June 2013 at 23:40

nasib baik masa baca tengah hari buta..hahaha..memang agak menyeramkan... tp yg heran...pasal awak kata kena tipu hidup2?..kalo dah mati camne kena tipu pulak?..haha... sori.jauh2 lah kata mati tu... :)

20 June 2013 at 23:48

haha..kelakar hela..ingat apw...hihihi..selamat tengah hari..lo tengah malam memang..huhuh

21 June 2013 at 00:45

haha terkejut XD

21 June 2013 at 03:08

fae x berani baca haha

21 June 2013 at 07:41

alamak! xberani la nk buka.. dah la tengah sorang2 niii... T_T

21 June 2013 at 07:47

Oh... Saya ingatkan kawan makan kawan tadi... Huhu... Hehe...

21 June 2013 at 08:56

konpem akak takkan buka link tu. coz kang mlm akak pasti takleh tidor lena... nanti2lah tunggu siang baru buka. haha...

21 June 2013 at 09:31

dah baca. scary sikit laa haha gambaq dia mmg awesome lah

21 June 2013 at 10:41

amal tgk komen dulu.. then komen semua kata mnyeramkan, tak jadi lah :)

21 June 2013 at 21:26

Huhu . Karton pon boleh buat orang nak tekeluar jantung >.<
Terbaeeek ! (y)

6 July 2013 at 01:24

hahaha . dah agak dah . mesti komik tu ada hantu . :P

1 February 2014 at 21:42

terkejut tauu . hakhakk hampir menjerit >.<

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^