Home » » 6 Blogger Sporting!

6 Blogger Sporting!

!Assalamualaikum!

Blogger sporting kah aku??kalau aku, koranglah yang kena jawab sebab aku memang tak boleh nak nilai diri sendiri sejauh mana sportingnya diriku ini..hihi..tapi 6 blogger di bawah ni memang sporting habislah. Kenapa?kerana mereka semua sudi join segmen review aku yang tak seberapa kat SINI dan SINI..huuu..seramai lebih 100 orang yang join tapi 6 orang blogger ni yang bertuah dipilih!!yeahh..siapakah mereka yang sporting ni??

!DUNIA AQUAZS88!


NABEEL FIKREE


NAHWAL IMTIYAZ



STRONGER



BILA JARIKU MENARI



GADIS HIJAU



Seriously mereka semua memang sporting. Rugi sangat korang tak follow blogger sporting ni tau. Kalau korang buat segmen nanti, insyaAllahlah diorang join..hehe..macam diorang join segmen aku tak seberapa ni..terima kasih ye 6 blogger sorting yang comel-comel dan hensem-hensem sekeliaaannn.Apa lagi korang tengok..jomlah serbu blog diorang!!*tekan setiap header untuk terjah*

p/s: maaflah, review simple2 je.huu..sebenarnya tak idea sangat malam ni..hee..jangan marah ye 6 blogger sporting^____^

15 comments

10 June 2013 at 05:37

Alhamdulillah!! Tak sangka dapat tergolong dalam golongan blogger sporting ni. Mekasihhhh kak nabila. Sumpah akak memang sporting hehe!

10 June 2013 at 06:05

semua blogger tu pcl blm terjah lg sebelum ni....haaa bleh ambil peluang tuk kenal2.

10 June 2013 at 06:15

Bukan senang nak dapat anugerah bloger sporting ni.

10 June 2013 at 06:37

lerr.. tak join lak segmen tu, huhuhu :'(

10 June 2013 at 06:43

eh terkejut ada header kite kat situ. Thanks ae kak biela ^^

10 June 2013 at 07:21

hehe nak follow la dorang.. bestnyaa blog direview! >.<

10 June 2013 at 07:28

eh eh....blog kite ada...ma ceh yer...=D

10 June 2013 at 07:35

nak jadi blogger sporting jugak..hihih

10 June 2013 at 17:12

Semua kenal. And memang sporting pun.. Hihi..

10 June 2013 at 19:11

terkejuttt tengok ada banner kita kat sini..x sangka tergolong..terharu...
he3..

10 June 2013 at 21:23

hanya Nabeel yang akak pernah terjah yang lain belum lagi....nak terjah gak.....

10 June 2013 at 23:45

nak kenal2 la dengan mereka yg sporting nie ^_^

11 June 2013 at 01:03

seriOus ! haha xsangka.. syukur.. thanks akakk! :*

11 June 2013 at 07:04

adoi.. tak sempat nak join segmen.. busy sekarang on9 curik2 je..
takpe masih ada lagy kan segmen mesti join punya...

11 June 2013 at 20:59

nak uji ke'sporting'an mereka..terjah!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^