Home » » 4 Tanda Lelaki Itu Mencintaimu

4 Tanda Lelaki Itu Mencintaimu

!Assalamualaikum!


Ehemm..jiwang ye tajuk hari ni?hee..tak adalah jiwang sangat cuma nak berkongsi apa yang aku tahu je. Macam mana nak tahu lelaki tu sayang dan mencintai kita?? kalo si lelaki tu ada 4 tanda yang aku senaraikan dibawah ni, memang tak syak lagi si dia tu mencintai korang.

SELALU BERHUBUNG
Kalau lelaki itu cintakan perempuan tu dia akan selalu mengingati wanita yang dia cintai tu. Walaupom bercinta jarak jaoh, si lelaki akan selalu berhubung dengan wanita itu dengan pelbagai cara..ala contohnya kol ke, mesej ke tak pom webcam..sekarang kan dah maju..hee..zaman-zaman dulu balas-balas surat je. Walaupom busy camne pom dia tak akan lupakan korang macam omputih cakaplah "No matter how busy someone is, if they love you and care they will find a way to make time for you. Even the smallest text message or quickest phone call can say a thousand words."

MENGAMBIL BERAT
Apa sahaja yang kamu buat, dimana sahaja kamu berada si lelaki ni akan tahu. Dia ingin tahu semuanya tentang perempuan yang dia cintai tu. Dia bimbang jika berlaku sesuatu yang buruk tentang korang. Bila korang perlukan bantuan atau apa-apa pertolongan dialah orang pertama yang akan membantu korang.

MENANGIS
Tersangat-sangat sukar dan susah nak tengok lelaki ni menangis tau. Kalau korang tak caye korang tengok sendiri ayah korang tuh, pernah dia menangis jika hal yang temeh-temeh berlaku??tak kan?susah sangatlah nak tengok lelaki ni menangis. Tapi lelaki yang mencintai korang akan menangis jika apa-apa berlaku kepada korang dan jika perhubungan korang tak kesampaian, percayelah..dia akan menangis walaupom seego mana pom si lelaki tu tetap akan kalah dengan perempuan yang dicintainya.

AJAK KAWIN
Okay, yang ni memang the best part...heee..tak kanlah cakap cinta, sayang bagai tapi tak ajak kawin kan?lelaki yang mencintai perempuan tu setulus hati kompem ajak perempuan tu kawin. Dia sanggup terima kelebiham mahupun kelemahan wanita tersebut dan dia ingin dirikan mahligai bahagia bersama hingga ke syurga..insyaAllah.

Pesanan aku buat gurlzz diluar sana mahupun yang sedang membace entry aku ni, pilihlah lelaki yang betol-betol mencintai korang..sebab bila lelaki mencintai dia betol-betol akan mencintai dan dia tak akan meninggalkan korang sendirian tanpa sebab yang kukuh*tak hensem takpe asalkan manis tu ade..kwi3*..insyaAllah bahagia milik kita.

p/s: entah kenapa malam ni rasa nak tulis bab cinta je..hee..arap korang enjoy=)

12 comments

16 June 2013 at 06:44

waaah... begitu memahami...

16 June 2013 at 06:51

Klu kita jumpa lelaki tu...jgn lpaskn dia..support dia..^^

16 June 2013 at 06:53

Bf ada semua ciri2 di ats :) Dia kat KL, sy kat Shah Alam. Mmg everyday text. Kalau ada kesempatan mmg kami skype. Hihi. Ajak kahwin tak payah cakap, mmg selalu bermain di mulut. Hehee. =)

16 June 2013 at 07:00

Ehem..betul tu ego macamna pun lelaki tu..lau dye syngkan girl tu air mata leh meleleh gak.. tapi ada reason:
1. Awek dichentai separuh mati curang..
2. Awek yang dchentai tk pernah hargai pgorbanan...
3. Reason yg sama senang kata lelaki menangis kerana pompuan tu "curang"

16 June 2013 at 07:08

ehem, minta2 la buah hati ena ajak ena berkahwin.. choiii! XD

16 June 2013 at 07:18

dah jumpa..memang ada kesemua tu...^_^..mmang dia sayang dekat saya...hehehe

16 June 2013 at 08:44

jarang tgk lelaki menangis ^^

16 June 2013 at 14:15

bf sy memang akn menangis bila gduh.. huhuu hope dea cinta kan sy seikhlas hati dea :)

17 June 2013 at 01:00

nabila try la buat entry pasal crush pulak . takde ke tanda2 kita nak tahu crush suka dekat kita ? hehe

17 June 2013 at 07:23

best nya kalau dia ajak kawen...ahahaha

Anonymous
1 January 2014 at 08:12

Syukur Alhamdulillah...
Jumpa lelaki mcm tu...semuanya ada tersenerai..
Moga dipermudahkn segala urusan.
Dia jodohku...dunia akhirat...Aamiin.
Thn ni kmi akn tmatkn zmn bujang.

21 May 2014 at 17:27

xsemua laki cmni..cinta tu subjektif

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^