Home » » Software Edit Gambar Yang Best!!

Software Edit Gambar Yang Best!!

!Assalamualaikum!

Sejak akhir-akhir ni aku dan kawan-kawan aku suka sangat main tangkap-tangkap gambar..kenapa?sebab muka jadi licin dan putih bukan main dalam gambar dengan menggunakan software camera 360..haha..memang menipu sangat.

Apa bezanya gambar edit dengan tak edit??yang ni memang aku tak pasti macam mana nak bezakan..tapi yang pasti gambar edit memang lawa je tengok..tak puas tengoklah boleh cakap..kwi3..korang boleh bezakan sendiri dengan gambar aku dan kawan-kawan kat bawah ni ye.

GAMBAR EDIT

muke putih dan licin bukan main..haha

kawan aku suke sangat gambar ni haa..hehe

GAMBAR TAK EDIT LANGSUNG



Camne??gambar mane yang lebih lawa??edit ke tak edit???haha..bagi aku kompemlah edit...selalu je tengok balik gambar edit tuh..dan dalam hati mesti berbisik.."aku ke ni??"..dan tanya lagi dan lagi.."aku ke ni??"..kwi3..

p/s: sedangkan video pun boleh diedit jadi macam real..setakat gambar2 camni lagilah boleh kan??ohhh teknologi

7 comments

17 May 2013 at 07:24

edit + x edit..dua2 cantik! =)

17 May 2013 at 07:38

no 3 paling cantik la.... heheheh

17 May 2013 at 08:02

betol betol betol !
suke camera 360 hehe
muke putih berseri hehe






slm kenal,
cik ana

17 May 2013 at 08:04

xedit lg lawa lah kak =3

17 May 2013 at 09:56

dunia dah majuuu

17 May 2013 at 18:47

tak edit lgi cntek..

19 May 2013 at 01:25

edit dengan x edit ttp lawa haha :D

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^