Home » » Review 5 Blog Power

Review 5 Blog Power

!Assalamualaikum!

Blog yang akan aku review ni antara blog-blog yang power...mane tak powernya dari 70 blog yang join segmen review aku kat SINI...5 blog ni yang terpilih tau....power sangatkan??hee...yeahh..jom tengok blog-blog power rangersss ni.

LADY HANA


1) blog yang sangat comel
2) Hana ni suke masak-masak jugak*best tengok kek hana masak tu*
3) Selain banyak entry menarik, hana pun ade buat tutorial blog*fuhh jeles2..hee*

STORY CIK SYIERA


1) Blog yang bertemakan hello kitty yang cute
2) Macam-macam citer ade=)
3) Kalau korang tengah cari sponsor segmen, syiera nilah orangnya..hee..dia boleh sponsor topup, selendang dan banyak lagi hadiah menarik tau.


LIA ABDILLAH


1) The cumeyy and simple blog*love ur blog*
2) Lia ni pandai lukis doodle tau
3) Bukan tu je, edit blog pun pandai..sesiapa yang nak tempah edit blog tu, cepat-cepat PM lia ni ea*tukang promote*

CONTENG-CONTENG


1) very simple2 blog
2) walaupun simple, entry-entrynya menarik^__^
3) Nak beli felinna dengan harga murah??haa bolehlah beli dengan Wani ni ye

HAKIM BLOG


1) satu-satunya blog lelaki yang akan aku review hari ni..hee
2) Banyak info menarik dalam blog hakim ni*kalah blog aku kot*huu
3) Blog lelaki ni memang selalu hitam ye??hehe*dah tak ada modal*..wuuu


p/s: maaf ye sebab lambat review blog korang..hee..lately busy sket*eh korang semua apa lagi??jomlah tonyoh setiap header tu untuk serbu*










7 comments

11 May 2013 at 21:19

tahniah semua ^^ hehe.. boleh singgah ni :D

11 May 2013 at 21:55

bertuah siapa yang kena...hehe..nanti nak singgah

11 May 2013 at 22:14

inshaallah ada kelapangan nnti bleh lisa singgah blog2 tu :)

12 May 2013 at 03:04

Thanks review :) Thanks jugak sbb promote.. Heheee, btw Lia ni pandai gitu-ii je edit blog. Tkde la pndai cm kak nabila lagi U_U Pape pun thanks akk!

12 May 2013 at 07:37

hehee. thanks review blog hana ;) hehee.. pndai bodekk ye ;)

13 May 2013 at 22:27

tahniah untuk mereka..

14 May 2013 at 04:14

Thanks review. skang dah ada header dah. Hehe

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^