Home » » Review 5 Blog Hebat

Review 5 Blog Hebat

!Assalamualaikum!

Hari ni dengan perasaan yang hepy sebab dah ada kat umah..aku nak review 5 blog yang hebat. Kenapa hebat?? sebab tuan punyer blog-blog ni telah berjaya dalam pemilihan dalam banyak blogger yang letak link di bawah komen di pages aku hari tu...hebatlah tu kan??hehe..bukan senang nak menang ni..jom tengok 5 blog yang hebakk nih.

Snowberry


1) Blog ni memang simple, tapi sangat ringan okay*like banyak kali*
2) Tuan blog snowberry ni sangat manis orangnye..hee..cumey2
3) Iza arina name empunya tuan blog ni sangat cool orangnya*mesra dengan blogger lain*


Sophia Hany's Blog


1) Blog yang tersangat simple and cute too
2) Blog biru yang menenangkan
3) Banyak entry yang best jugak^____^

CIK FIE


1) Siapa tak kenal cik fie ni sangat menipu okay??*femes memes cik fie ni*..hee
2) Template baru cik fie sangat comel terutama header bawu tuh*jeles3*
3) Cik fie selalu join segmen..kalau nak tahu segmen terbaru dari blogger lain, terus je ke blog cik fie..hehe

SetiaSmile


1) header blog yang sangat cool
2) tuan empunya blog pun mesra rakyat...kehkeh
3) satu-satunya blog lelaki yang direview kali ni..*tak ada modal dah nak promote*..haha



1) Blog yang super comel okay?
2) Suke sangat trademark blog dia"i'm not nerd, i'm just smarter than you"
3) ehem..listen3..tuan blog ni cunnn..hee

p/s: baca je ke??jomlah blogwalking ke blog2 hebat ni..*tonyoh je header tu untuk terjah*

8 comments

3 May 2013 at 07:32

wahh bestnya kerana review :)

3 May 2013 at 16:51

Terkejut blog sy pon ada..Terima Kasih..

3 May 2013 at 22:40

waaahh thanks sudi review blog sya and sya takde la cun sgt , biasa2 je :)

4 May 2013 at 06:56

wah ! terima kasih kak :)

5 May 2013 at 00:55

wah!! bestnya direview...
tahniah kepada mereka... :)

26 July 2013 at 00:16

Salam perkenalan. :)

3 September 2013 at 00:35

memang best semua blog2 yang terpilih tu...nice

10 October 2014 at 04:01

Nitip share blog bos
http://huruftimbultangerang.blogspot.com/

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^