Home » » Ranking Blog Di Dunia Semakin Baik

Ranking Blog Di Dunia Semakin Baik

!Assalamualaikum!

Sudah lama aku tak update pasal ranking blog aku kan?hee..bukan tak nak update, tapi lately busy sikit dengan assigment yang melambung..wuu..tapi alhamdullilah ranking blog semakin baik walaupun aku jarang update blog.


Tapi apa yang menghairankan aku..ranking Malaysia aku semakin merosot..hari tu dah turun sampai ranking 800 tapi sekarang naik balik ke seribu..maybe sebab aku jarang update blog..tapi kenapa ranking dunia semakin okay ye??pelik bin ajaib betol.

Maybe bagi korang ranking blog ni tak berapa penting kan?tapi bagi aku ranking ini penting. Ranking ni menunjukkan tahap kedudukan blog kita dari semasa ke semasa. Barulah kita boleh tahu usaha kita berblogging ni kan??hee..ni pendapat aku je=)

Ape-apa pun aku berpuas hati dengan ranking blog aku sekarang cuma ranking Malaysia tu perlu diperbaiki lagi. Macam mana nak maintainkan dan membuat ranking semakin baik??senang je..petuanya kena rajin update blog dan selalu buat tajuk-tajuk entry yang meletup biar ramai yang jenguk blog kita selalu..hee

p/s: kalau nak tengok ranking blog korang, boleh terus tengok kat ALEXA kat SINI ye^___^



8 comments

11 May 2013 at 08:02

pergh !! terbaikk :)

11 May 2013 at 08:06

bg cik siti, ranking blog sgt penting.....rasa mcm berbaloi jgak la dok update entry slalu....slamat mengupdate entry ^^....

11 May 2013 at 08:14

tahniah akak!! saya punya ranking pun semakin naik :D

11 May 2013 at 08:22

sy tak tau pun blog sy punya ranking..hehe..
congrate..bguslh..keep it up yah ^_^

11 May 2013 at 08:49

Syukur, alhamdulillah.. tahniah..
cuba sebaik yg mampu..

Ranking pun semakin oky

11 May 2013 at 08:51

Teruskan berusaha tuk meningkatkan lagi .. All the best, good luck..

11 May 2013 at 11:23

selamat blogging Kak Biela :) Hana tak pernah cek lagi ranking Alexa ni :)

11 May 2013 at 21:53

wahh, hebat tuuu. btw, congrats. :D

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^