Home » , » "Pertandingan Mary Kay Blogger "Make Up"

"Pertandingan Mary Kay Blogger "Make Up"

!Assalamualaikum!


Lumrah insan yang bernama perempuan ni suka mekap kan??*cepat ngaku*..hee..sejujurnya aku tak pernah mekap sebelum ni..aku just pandai tepek bedak ngan letak lips sikit kat muka aku..tapi pengalaman mekap dari Mary Kay ni buat aku tahu sebenarnya banyak step untuk  bermekap ni ye?hihi

Produk Mary Kay sememangnya best..kenapa best??produk Mary Kay sebuah produk yang berasal dari US..produk ni sudah 50 tahun berada di pasaran. Apa yang mebuat aku teruja dengan produk Mary Kay ni ialah bahan yang digunakan dalam produk ni 100% dari abstrak tumbuhan-tumbuhan dan buah-buahan...jadi   produk ni sememangnya halal.

produk yang digunakan sebelum mekap
Sebelum mekap, aku diajar cara menggunakan produk MARY KAY BOTANICAL EFFECTS yang sememangnya SUPERBB dan amat memuaskan sesiapa yang memakainya. Diperbuat dari bahan yang semulajadi membuatkan kita yakin apabila menggunakannya.

make up removal*best seller*
Apabila selesai mencuba produk Botanical Effects ni, muka terasa sangat segar dan fresh sekali. Selepas itu aku diajar untuk mekapkan muka sendiri. Akak Syiela consultant mekap aku ni sangat baik orangnya. Dia ajar aku dari A sampai Z macam mana nak mekap, yela aku ni buta sikit bab-bab mekap ni..huu*sadess betol*

SEBELUM
ni muka tanpa satu mekap pun tau!*natural in me*..wuuu
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I

SELEPAS MAKE UP

aku mekap sendiri ni, kira ok lah kan?*first time kot*

Aku diajar cara pakai krim,bedak,celak,lipstic dan macam-macam lagilah..dan sejujurnya ni yang pertama tau! Aku rasa amat berpuas hati dengan produk Mary Kay ni dan terasa ingin membeli dan menggunakannya pada suatu hari nanti.*insyaAllah*.

Jika korang berminat dengan produk Mary Kay ni, bolehlah terus ke laman web dan pages FB Mary Kay atau terus sahaja contact consultant Mary Kay aku ni sendiri seperti dibawah:

CONSULTANT
Sheila Khan: sheila_khan@yahoo.com
Waheeda Irene Sultan: waheedasultan@gmail.com

WEBSITE MARY KAY MALAYSIA : http://www.marykay.com.my/








3 comments

11 May 2013 at 08:04

cantik akak make up . tapi tak yah make up pon xpe . muka natural lagi cantik . hihi :)

11 May 2013 at 08:10

ok jugak akak make up.. walaupon first time..

11 May 2013 at 08:47

muka natural pun cantik jugak^_^

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^