Home » » Pertandingan Kecantikkan Mary Kay

Pertandingan Kecantikkan Mary Kay

!Assalamualaikum!
Siapa tak kenal produk kecantikkan Mary Kay yang sudah 50 tahun berada di pasaran. Sempena ulang tahun ke 50 ni, Mary Kay sedang menganjurkan sebuah pertandingan kecantikkan dan ingin blogger-blogger untuk menyebarkan maklumat tentang pertandingan ini. Mary Kay akan memberi korang produk bernilai RM108 dengan hanya menulis sebuah blog post pendek untuk menyebarkan maklumat mengenai pertandingan ini.




·      
Selain itu, Mary Kay juga sedang mengajurkan pertandingan blog untuk mereka yang ingin menyertainya. Anda hanya perlu membuat temu-janji dengan pakar perunding kecantikkan Mary Kay , buat Make-over percuma dan blog tentang pengalaman sebelum dan selepas.
    
Hadiah Pertandingan berupa produk premium Mary Kay bernilai RM1000 untuk 10 orang. Selain itu, 2 orang akan dipilih untuk pergi ke Hong Kong untuk menyaksikkan finale pertandingan tersebut secara percuma. Anda perlu menulis blog post itu dengan kretivity masing masing. Tarikh tamat adalah 12 Mei 2013.


14 comments

5 May 2013 at 06:20

sy nak join. coretan_girl93@yahoo.com

5 May 2013 at 06:32

nak join mas88.angah@gmail.com

5 May 2013 at 06:36

Nak join . Email : realis_thick@yahoo.com

5 May 2013 at 07:28

Jom join

http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/5th-giveaway-by-aimi-wardina.html

done follow

5 May 2013 at 08:09

shakira.pathi@ymail.com :)

5 May 2013 at 08:45

Produk mary kay nh mmg bagus . tapi mahal T_T hehe ..

Alja Nak ...
Missnotey_alja95@rocketmail.com :)

5 May 2013 at 09:03

best ni..ehehhe..:D slmt mnjoinkan diri ok..D:

5 May 2013 at 09:05

salam..nak join gak laa..:-)..ya121_90@yahoo.com

5 May 2013 at 09:10

nak join ! ;)
angah_miratul@yahoo.com

5 May 2013 at 09:41

nak jugak.


namyeol96@gmail.com

5 May 2013 at 11:11

nur_saranghae92@yahoo.com

5 May 2013 at 17:39

nak jugak :)
stroberilovers@gmail.com

6 May 2013 at 00:35

saya nak joi..^^

shazillahsani@gmail.com

6 May 2013 at 23:05

join jgk:
whitelavender95@yahoo.com

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^