Home » » Lelaki Ini Dibuang Negara Kerana Terlalu Hensem??

Lelaki Ini Dibuang Negara Kerana Terlalu Hensem??

!Assalamualaikum!

Mungkin dah ramai yang tahu pasal lelaki arab ni dibuang dari negara arab saudi kerana terlalu hensem. Lelaki arab yang dimaksudkan ni ialah Omar Borkan Al Gala. Dia dibuang negara kerana memiliki wajah yang terlau hensem. Hal ini menyebabkan lelaki yang sudah beristeri takut sekiranya isteri diorang akan jatuh cinta dengan si omar ni.

nilah omar tuh..err hensem ke??hehe

ok fine...yg ni hensem...kwi3


Sebenarnya citer ni dah lama..tapi mesti korang pun tertanya-tanya kesahihan citer ni kan??hee..tapi Facebook si omar ni ade...korang boleh tengok FB dia kat SINI.ramai kowt follow FB dia..maklumlah hensem sangatkan...wuuu

p/s: omar ni seorang model dan seorang jurugambar jugak tau..*hensem??bagi aku bolehlah..sebab aku tak minat sangat lelaki arab..hehe*

16 comments

22 May 2013 at 08:11

hensem sampai tahap kena buang negara haha gila hensem aih haha kalau din hnsem mcm dia perghh kena buang benua kut haha

22 May 2013 at 08:51

gambaq sapa tu

22 May 2013 at 09:18

nsemnyeeeee ..

22 May 2013 at 17:30

gambar yang kak biela letak ni tak smart. ada satu gambar tu memang smart XD

22 May 2013 at 20:21

mcm ni pun boleh..??

p/s : hensem lg org melayu kita :)

22 May 2013 at 22:48

ada gambar dia senyum pakai jubah dan serban merah, hensem! haha.. Hana tak suka lelaki berjanggut, bermisai, berjambang bagai ni.. tapi tengok Omar jatuh hati la pulak.. haha ^^

22 May 2013 at 23:22

err tak tahulah nak ckp ensem ke tak. huhu akak yengok hensem nya bole-bole aje lah.. tp xde lah smpi takut isteri di kebas dek Omar ni. hehhehhe

23 May 2013 at 03:31

err.....for me....hidung mancung tu hensem.....ehem...

23 May 2013 at 04:20

nasib baik lah saya tak kena buang daripada Malaysia ni.. uish. risau juga

23 May 2013 at 06:22

biasalah je.. xD

23 May 2013 at 07:12

x la hensem sgt tapi klau jadi my hubby,hahhah bleh je

23 May 2013 at 10:42

omar mmg hensem. suka r tengok muka dia. hehe
dah join GA nie?. jom singgah blog sy. :)
http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

25 May 2013 at 10:42

emmm.. biasa kot.. zizang lagi ensem kot.. hehe

26 May 2013 at 10:39

nice blog biela..kemas je tersusun..hehe jemput la datang blog. www.hakimieinderaputra.blogspot.com

27 May 2013 at 18:24

hensem lagi lelaki Melayu. heheh

28 May 2013 at 00:27

sehensem-s-hensem pom x bleh lawan lg hensemnya nabi yusof ttp hensem lg nabi muhammad..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^