Home » » Kes Blogger Menipu??

Kes Blogger Menipu??

!Assalamualaikum!

Mula-mula aku nak mintak maaf sebab dah lame blog ni menyepi ye*sehari baru..dah sepi ea??*..lately memang busy sangat..assignment berlambak pastu minggu ni pulak ade oral test...opps..bercerita pasal kes blogger menipu semalam??ape kes?

Bukan nak populariti...tapi just nak kongsi cerita. Berkongsi cerita tapi tak akan mengaibkan sesiapa*prinsip aku dari dulu*. Mungkin sudah ade yang tahu pasal kes blogger penipu aku bagitau kat pages aku semalam tu kan??korang jangan bimbang ye semue..dia tak tipu korang pun cuma bagi aku tak patot dia buat camtu..tu je ceritanya.

Ceritakan lebih lanjut??rasenya tak perlu..sebab aku malas nak cari musuh mahupun musuh akan cari aku...hehe..mana-mana jelah..same je kan??bab kata orang berkawan biar beribu...bercinta biar??cepat-cepat sambung...kwi3

Maaf andai entry ni buatkan korang terasa mahupun post di pages aku semalam buatkan korang merana...oppss..tak ade niat dihati mengaibkan sesiapa...malah aku pun bukan sempurna..cuma hanya ingin menasihati sesama blogger..kalau aku ada yang salah mohon betolkan juga ye^___^*cam berpantun je aku ni*

p/s: esok aku ada oral test...takut sangat ni haa..tolong doakan boleh??*buat muke kecian (-.-")*




15 comments

13 May 2013 at 04:57

Siapa tu? Huhu..ketinggalan ketapi ni..oh ya..font dkt header tu font ape eh? Comel la header..simple but nmpk pro ^^

13 May 2013 at 05:08

blogger mana? tak tahu pun

13 May 2013 at 05:20

Siapa? Mana? Apa yg ditipunya? Ceciter. Rahsia kita. agagaga.

13 May 2013 at 05:41

takpe Kak Biela, kita jaga aib orang, orang jaga aib kita :) hubungan sesama bloggers kena jaga juga ^^ all the best untuk oral test! :D

13 May 2013 at 05:55

mcm2 .. hentikan la .
:) Bitauffiq wannajah test :)

13 May 2013 at 05:56

amal tertinggal jauh disebabkan kesibukkan yg teramat sangat

13 May 2013 at 05:57

mcm2 .. hentikan la .
:) Bitauffiq wannajah test :)

13 May 2013 at 06:17

dye tipu ape? mmbuak2 nk tau ni

13 May 2013 at 06:36

hehe..dunia blog ni macam2 orang kita boleh kenal kan..

13 May 2013 at 08:29

sabar je k..:)
biasalahj dlm dunia ni mcm2..apapun kita saling memaafkan..:D

13 May 2013 at 13:17

mcm2 kan...

13 May 2013 at 16:29

apa cerita ni? sape yg tipu tu?

13 May 2013 at 20:35

memang tak patut menipu sebenarnya.. itu pun salah satu sebab kita ramai musuh :)

13 May 2013 at 22:18

sabar jerlah...

17 May 2013 at 23:35

menipu ap?

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^