Home » , » Kenapa Malas Update Blog??

Kenapa Malas Update Blog??

!Assalamualaikum!

Dulu bukan main rajin update blog, setiap hari kompem 2 atau 3 entry yang akan berlegar-legar di blog aku ni*berlegarlah sangatkan..hee*..tapi sekarang disebabkan kemalasan tahap cipan..satu entry pun malas nak update...wuu..

Bukan salah ibu mengandung..mahupun salah politik yang hangat dibicarakan sekarang..tapi salah aku ni yang malas serta busy dengan assignment yang kian melambung..huu..memang rindu nak update blog macam dulu tapi disebabkan kekangan masa..blog terpaksa diabaikan dulu*kecian kat blog nabila biela ni*...hihi

Tapi korang janganlah risau, aku tak akan tinggalkan blog kesayangan aku ni..paling teruk pun akan update jugak dua hari satu entry....tapi faham-faham jelah..bila dah malas update..pageviews pun mendadak turun..sedih jugak sebenarnya tapi dah adatlah kan..yang berusaha akan dapat hasilnya,,yang malas??*jawab sendirilah*

p/s: terpikir jugak nak update isu-isu politik yang hangat sekarang ni...tapi takut jugak bila dengar dah dua orang blogger yang kena tahan.*hmm inilah kononnya dipanggil demokrasi di Malaysia*--hanya mampu berdoa

10 comments

7 May 2013 at 09:15

Demokrasi ialah diam, jangan banyak cakap! thehehe~

7 May 2013 at 09:19

bleh jer nak wat pasal politik, asalkan jgn melampau sebab negara ni 'berdemokrasi'.. melampau skit dah kene tahan... adoii

7 May 2013 at 09:33

oooh tgh byk assignment ye....takpe2 tumpukan yg penting dulu....kalau citer politik tu nak tulis boleh tapi mesti kena ada backup dgn hujah2 yg munasabah....

7 May 2013 at 09:36

HIHI..samalah..hani pun terkena penyakit malas nak update entry disebbkn kerja..ya ampun..banyak bangat!! adoi..kan dah terkeluar...Politik?? haah kan2 blogger dah kena tahan...

7 May 2013 at 10:03

saya nasihatkan .. JANGAN sesekali buat pasal isu politik .. dikhuatiri tiada sumber yang sahih, org pro politik akan buat apa sahaja utk jatuhkan awak dan sbgai nya .. itu nasihat saya ..

7 May 2013 at 10:22

takpe Kak Biela, buat yg penting dulu ^^ kalau sempat curi masa untuk update, update la :)

demokrasi? hehe.. kenapa rasa nak tergelak?

peace!

8 May 2013 at 01:14

kita sama lahh rasa malas je nak update blog huhu...

8 May 2013 at 06:49

siapkan assignment dulu..hehe..blog tinggalkan sekejap..nanti blogging lg.hehe

8 May 2013 at 07:34

demokrasi hnya pada nama haha :D peace Y

8 May 2013 at 20:33

ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #209
LINK TAGGING :
http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
link G.A :
http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^