Home » » Jam Ni Aneh!

Jam Ni Aneh!

!Assalamualaikum!

jam kecintaanku..*tak mahal pom*
Anehlah  jam ni kan...yela..bila dah pakai selalu, sehari tak pakai rasa macam tak selesakan??tapi bila dah start tak pakai tu, rasa okay lah pulak..hee.camtulah jadi kat aku ni haa...dulu-dulu selalu pakai, pastu baterry jam habis and then malas nak pakai, sekarang cuba pakai balik..yela..sayang jugak tengok jam terbengkalai je dalam almari tu haa...heehe

Hari ni aku belajar pakai jam balik, nampak cool lah pulak tengok orang pakai jam kan? so kita pun nak jugaklah...walaupun jam aku tak brand yang hebak-hebak..tapi bolehlah kalau nak tengok masa sekarang pukul berapa-berapa..kwi3

me and my lovely onish..wuu
Belajarlah pakai jam,,,best!!sebab tak payahlah nak tanya orang sekeliling lagi sekarang pukul berapa-berapa kan??dan kawan-kawan kita pun tak serabut asyik ditanya je..hehe..BUT the important thing is we can be a puntual person..yeahhh

p/s: esok ade test..malam ni gatal-gatal tangan buat entry lagi..hee..wish me luck guys^____^


15 comments

20 May 2013 at 06:44

kadang2 bila lupa pakai jam, tgk kat nset jerr :)

saya follow sini 2353# :)

20 May 2013 at 06:47

hehe.. kalausehari keluar tak pakai jam tangan memang rasa pelik yang amat tau..tak selesa..

btw goodluck yea.. :)

20 May 2013 at 07:55

Masa itu emas jadi jam amatlah penting . Btw goodluck esok :)

20 May 2013 at 08:09

Saya sekarang ni tak pakai jam sebab bateri habis tak ganti-ganti lagi.hehee

20 May 2013 at 08:58

akk last pakai jam tahun 2007 cmtu masa sekolah form 6..pastu elok bteri hbis..smpai sekarang malas pkai jam..hehehehe

20 May 2013 at 11:06

Jam tak cantik tp tudung tu yg molek..hehe... malas pakai jam..sbb kjap2 tengok jam kjap2 tengok jam..fuuhh.. lambatnya..apatah lg bila masa berkerja..hahaha..

Papepun..mai singgah kat sy pulak dgn rumah baru..hehe..ALYAH MAHU KAHWIN DENGAN DATUK RAMLI MS?

20 May 2013 at 14:25

Hana tak selesa kalau tak pakai, susah nak tengok waktu even ada handphone.. hehe :D all the best Kak Biela!

20 May 2013 at 19:23

goodluck kak biela XD

20 May 2013 at 19:54

Sy suka pakai jam..sehari tak pakai tak boleh. rase tak lengkap. Nway jalan2 sambil follow blog awak :)

21 May 2013 at 02:34

Cantik jam, cantik pemakainya...

21 May 2013 at 08:34

saya masih pakai jam pemberian suami semasa majlis perkahwinan dulu. memang ada sentimentak value..

duduk/study di T'ganu area mana ye? insya Allah bulan Jun nanti saya & keluarga nak ke sana. ada rezeki nanti bolehlah jumpa :)

21 May 2013 at 20:44

kite pn suka pakai jam.. gud luck ye sis.. ^_^

22 May 2013 at 08:56

demi masa...betapa pentingnya jam tuu

22 May 2013 at 12:17

betul! mesti kena ada jam

23 May 2013 at 07:56

nina x penah pakai jam.kalau pakai pun still tnye orag jugak pkol berapa sekarang

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^