Home » » Ini Satu Masalah? Wanita Mesti Baca!

Ini Satu Masalah? Wanita Mesti Baca!

!Assalamualaikum!


Setiap hari masalah ni akan berulang dan berulang. Tak kiralah nak pergi kelas ke, nak pergi bersukan ke, or nak pergi date! Masalah ni biasanya dialami oleh wanitalah..apa??cer teka, cer teka..ala gambar kat atas tu dah melambangkan segalanya..tak kan tak boleh teka lagi??hehe..MASALAH PILIH BAJULAH..hihi

Betol tak?tiap-tiap malam bukak almari..tengok dalam almari..pastu terlintas dalam hati "baju apa nak pakai esok ni?"..dan ada lagi "macam baju sama je pakai", yang paling terok "DAH BOSANLAH DENGAN SEMUA BAJU NI"..haa betol tak wahai kaum hawa sekalian??

Tu lah budak perempuan ni suka sangat beli baju baru. Bila pakai baju baru rasa semangat sikit nak pergi mana-mana..lagi best bila ada orang perasan kita pakai baju baru..hahaha*akulah tu*..tapi paling best bila ciap puji comey lagi..kwi3

Tapi sebenarnya soal pilih baju ni satu masalah ke? yang ni aku tak boleh jawab untuk korang..tapi bagi aku kadang-kadang masalah jugak..yela..kalo duk mengendap almari tu sampai satu jam..apo kono eh jang??haha..so, tepuk dada tanya hati okay!

and this is for tomorrow*dekat setengah jam pilih baju..adoiii*

p/s: aku rasa semua girlss ada masalah camni..tapi kalo x..aku jelah kot..haha

16 comments

31 May 2013 at 08:21

btl2. .ssh nk pilih bju. .slalu bgtau kt mak bju dh ckit. .pdahal melambak dlm almari. . :D

31 May 2013 at 08:24

@❤ Si Budak Vanilla ❤
eh sama..pastu msti mak marah2 kan?kan?hehe

Betul2 . Sayaa ponn samee . Mesti rasee nk beli baju baru . :)

31 May 2013 at 08:40

dulu kakak pun pernah buat entry tentang ni biela...yup memang betul...we gurls face the same problem....

31 May 2013 at 08:43

betul~! lissa pun sama., susah pilih baju macam x da baju., tapi sebenarnya, almari pun dah over capacity,. hahaha xD tapi bila bab beli baju., paling no.1.. haha

31 May 2013 at 09:20

Lumrah la bila orang pompuan nak kelihatan cantik selalu..

31 May 2013 at 09:25

Eyka sangat-sangat SETUJU dgn apa yang Biela katakan tu..Sokong 1001%..Masalah memilih baju tu mmg dh sebati dlm diri wanita,lagi satu,tudung yg nak dipadankan dgn baju tu juga sbenarnya satu masalah..Ada je yg tak kena..Hihihhihi..

31 May 2013 at 09:49

bkn biela je.. nida pon same..hahah...padahal ada je baju baru.. tp mulut selalu ckp xde bajau nk pakai..hahaha

31 May 2013 at 10:24

setengah jam okay lagi...
bagi wanita yang spend time 3 jam semata-mata nak pilih baju tu?? haha..

tu tak masuk dengan berdandan lagi kan??

Ohhh, wanita! hahha

31 May 2013 at 16:43

betol2..ini antara masalah besar bg perempuan..hehe

31 May 2013 at 18:18

betul2.. setuju.. mmg sikap kebanyakan perempuan kot.. hehe :D

31 May 2013 at 19:49

mcm sylah. huhu

1 June 2013 at 03:36

samalah, sering alami. padahal bju mmg bnyk sangat, tp bila dah pakai sekali mcm tak nak pakai dah sbb kira dah pakai juta2 kali. haahhaha

1 June 2013 at 05:45

haha..betultu...klu lyeen..malam ni dah siap2 baju utk esok..tetiba esok...ganti bju lain plak...adoiiii..;'(

1 June 2013 at 08:36

taw xpe... bila tak byk pilihan baju...reda je la

1 June 2013 at 17:30

salam..a'ahhh..tol2..especially nk p knduri ke mana ke..huhu..


anda di TAG..
http://nurnaa-irah.blogspot.com/2013/06/segment-winter-blogwalking-by-mya.html

Post a Comment

Terima kasih sebab komen..^_^

Purple Flame Pointer
 

Terima kasih sudi bacer^^